Begin het jaar aqua sportief

sassenheim n Kom gratis op vrijdag 5 oktober verschillende aquasporten uitproberen in sport- en recreatiecomplex Wasbeek. Mensen die eens willen kennis maken met de verschillende aquasporten, kunnen vrijdagavond actief meedoen met de verschillende work-outs op muziek. De gehele avond staat in het teken van aquasporten. Er worden introductielessen gegeven van vijf aquasporten die zwembad Wasbeek biedt. Er kan zelf gekozen worden aan welke aquasport wordt meegedaan, maar aan meerdere workshops meedoen, kan natuurlijk ook. De entree en deelname is gratis voor iedereen. Geïnteresseerden krijgen uitgebreid uitleg over het aanbod aan groepslessen indien gewenst. En na de lessen is er de mogelijkheid om te ontspannen in het recreatiebad, whirlpool en stoomcabine. Kortom, een uitstekende mogelijkheid om een nieuwe sport uit te proberen en/of het jaar op een sportieve manier te starten. Door deze activiteiten is het zwembad deze avond gesloten voor recreatiezwemmen en banenzwemmen. Tijden: Gezondheidszwemmen: 19.10 - 19.35. Aquavaria: 19.45 - 20.10. Aquabootcamp : 20.15 - 20.40. Aquajogging: 20.45 - 21.10. Trimzwemmen: 21.15 - 21.40


Sportcafé Teylingen

sassenheim n Stichting Sportpromotie Teylingen organiseert op woensdag 26 september een Sportcafé met als thema Succesvol samenwerken.

Met zes grandslamtitels en twee wereldtitels is Jacco Eltingh een van de meest succesvolle Nederlandse tennissers. Als gastspreker is hij de aangewezen persoon om te vertellen wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking. Niet alleen binnen de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Hoe haal je het maximale uit jezelf en uit je bedrijf of uit je team? Kortom, een inspirerende start van een nieuw seizoen! De bezoekers worden welkom geheten door Hans Wingender en René Vos. Deze twee trotse voorzitters mochten in juni, samen met de wethouder, het gloednieuwe tenniscomplex openen, nadat ze jarenlang nauw betrokken waren bij de plannen tot realisatie. Met hypermoderne banen en een nieuw clubhuis is STV klaar voor de toekomst. Aanvang: 19.30 uur op het nieuwe sportcomplex van STV, op sportpark Roodemolen in Sassenheim (gelegen naast de velden van RKVV Teylingen.). Het programma start rond 19.45 uur, wij vragen u dan ook op tijd aanwezig te zijn. Na de presentatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Afsluitend is er een netwerkborrel.