Najaarsdiner bij KBO

Sassenheim n De KBO Sassenheim organiseert weer enkele activiteiten deze maand.

Op maandag 8 oktober wordt de film 'The Bucket List' getoond. Een opvliegende miljardair (Jack Nicholson) en een intelligente automonteur (Morgan Freeman) besluiten samen op pad te gaan als ze het slechte nieuws horen. Ze maken een lijst van dingen die ze nog willen doen en nog een keer alles uit het leven halen. De film is te zien in zaal 5/6 van 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De film begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur.


Op woensdag 10 oktober is het jaarlijkse najaarsdiner voor de leden in de Tuinkamer van de Oude Tol (Hoofdstraat 147). Het diner begint om 15.30 uur. Aanmelden kan door het strookje op pagina 16 van de nieuwsbrief (uitgave oktober 2018, nr 10) in te vullen en met de bijdrage voor 6 oktober in te leveren bij één van de op het strookje genoemde adressen in te leveren. Aanmelding is verplicht.

Op donderdag 11 oktober is er weer een bingo in 't Onderdak. De middag is voor leden maar introducees zijn eenmalig ook welkom. De zaal gaat open om 14.00 uur.


Wandeling in Warmond

Warmond n Gidsen van IVN Leiden geven op zondag 7 oktober om 11.00 uur een excursie in het landgoedbos van Huys te Warmont. De herfst is al volop zichtbaar in het bos. Bomen en struiken leveren weer bessen en zaden in grote hoeveelheden, heerlijk voer voor de vele trekvogels uit het hoge noorden komen overwinteren. Ook beginnen de eerste bladeren al van kleur te verschieten. Bosmuizen snoepen van de hazelnoten en gaaien verstoppen eikels als wintervoorraad. De start is bij de ingang aan de Herenweg 139. Voor verdere informatie over Huys te Warmont en activiteiten van IVN Leiden: www.ivn.nl/leiden.


Optredens in 't Onderdak

Sassenheim n 'Liften' is de titel van de muzikale komedie, die op zaterdag 13 oktober om 20.15 uur te zien is in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Maar liefst drie musicalsterren van naam komen deze muzikale komedie gestalte geven. Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo staan natuurlijk garant voor kwaliteit en een avond plezier. Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar al wachtend op hun 'redding', blijken ze middels de hilarische gesprekken die ontstaan veel met elkaar gemeen te hebben. Een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. Kaarten kosten 24,50 euro per stuk.

Sound of Silence

Een dag eerder, op vrijdag 12 oktober om 20.15 uur, is de voorstelling 'Sound of Silence', van Joost Botman en Niels van der Gulik. Beide heren komen uit Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York. Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren '60 en '70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkel's weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981. Kaarten kosten 20 euro per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten voor alle voorstellingen in het Onderdak zijn te koop via www.hetonderdak.nl, telefonisch op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 10.30 uur via 0252-225874 en vanaf twee weken voor elke voorstelling bij Primera (Hoofdstraat 208).