Afbeelding
Foto: pr.

Wandeling in het Overbosch

Voorhout n De IVN organiseert een herfstwandeling in het Overbosch met het thema paddenstoelen. De wandeling is op zondag 21 oktober om 11.00 uur.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Verzamelen bij de entree van het Overbosch, hoek van de rotonde en de Rijnsburgerweg.

Bezoekers kunnen het Overbosch bereiken via de rotonde bij de Nagelbrug. De N444 is wel vanaf de rotonde bij de Sikkens afgesloten tot de rotonde in Voorhout. Het rijwielpad is wel open.


Film 'Parched' in 't Onderdak

Sassenheim n De film 'Parched' draait op donderdag 18 oktober om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40 A).

Het verhaal speelt zich af in Gujarat, India. Vier vrouwen durven zich te verzetten tegen mannen en de tradities die hen tot slavin maken. Gesteund door vriendschap en het verlangen naar vrijheid worden ze geconfronteerd met hun demonen en dromen ze van liefde in een betere omgeving ergens anders.

Kaarten zijn te koop aan de zaal of zijn te reserveren via www.hetonderdak.nl. De kaarten kosten 5 euro per stuk. 't Onderdak is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 10.30 uur op 0252-225874.


Pater Moeskroen op herhaling

Sassenheim n Pater Moeskroen geeft een tweede voorstelling in 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 A. De voorstelling is op zondag 18 november om 20.15 uur.

In de voorstelling 'De Reservebelgen' hebben de mannen van Pater Moeskroen een identiteitscrisis. De mannen willen zich aansluiten bij Belgiƫ. Met een kolossale bepakking gaan de multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land; Vlaanderen. De Paters ondergaan een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Het publiek beslist na de 'afterparty' of ze hun doel hebben bereikt.

Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. Als de voorstelling niet is uitverkocht, zijn de kaarten twee weken voor de voorstelling verkrijgbaar bij de Primera, Hoofdstraat 208 in Sassenheim. Kaarten zijn 45 minuten voor aanvang te koop aan de zaal. 't Onderdak is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 10.30 uur op 0252-225874.