Hard Magni

Voorhout n Ex-Voto is op vrijdag 26 oktober weer het decor voor Hard Magni. Skullz productions organiseert samen met het jongerenwerk weer een editie aan de Jacoba van Beierenweg 118b. Hardcore-helden als D-fence en Buzz Fuzz nemen hun posities in achter de draaitafels. Ook is ruimte voor de hardste regionale dj's in de line-up. Ook BUZZ FUZZ en C-Base zijn aanwezig. Het feest begint om 21.30 uur en duurt tot 2.30 uur. Kaartjes kosten 16 euro, een groepsticket (4 personen) is 58 euro, en te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/hm20181026.


'Kookpunt' bij open dag JoJo

Sassenheim n Repair Café Teylingen organiseert op zaterdag 27 oktober vanaf 13.00 uur een open dag in de JoJo (Hortusplein 14). Speciale gast is de musicalgroep Up2Stage, die een optreden komt verzorgen. Het optreden is ter promotie van hun aankomende show 'Kookpunt', die 24 en 25 november te zien is in het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Na de aftrap van de kaartverkoop voor deze show bij boekhandel Wagner om 13.30 uur, spelen zij zich al flyerend een weg door het centrum met mini optredens bij onder andere Slagerij Scholten. Rond 14.30 arriveert Up2Stage in de JoJo voor een eerste optreden en om 15.30 spelen ze daar nog eens. De hapjes en de drankjes staan klaar. De entree is gratis. De Weggeefwinkel is deze dag ook geopend. Kaarten voor 'Kookpunt' zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar via www.Up2stage.nl.


Taartenbakkers gezocht

Teylingen n De tweede editie van de bakwedstrijd 'Heel Teylingen Bakt Fairtrade' is op zaterdag 3 november. Aanmelden kan nog tot en met zondag 28 oktober. Iedereen mag meedoen, en zowel voor de jeugd als volwassenen is er een prijs. Deelnemers kunnen meedoen in de categorieën tot 20 jaar en vanaf 20 jaar. De taarten mogen zowel zoet als hartig zijn. De enige voorwaarde is dat gebruik wordt gemaakt van minimaal twee Fairtrade ingrediënten. De finale op 3 november is van 13.15 tot 14.30 uur in de bibliotheek in Sassenheim (Kerklaan 42). Aanmelden via info@teylingenfairtrade.nl.


Film: 'On Body and Soul'

Sassenheim n De film 'On Body and Soul' draait op donderdag 1 november om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

In een slachthuis in Boedapest is Mária nog maar pas aan de slag gegaan als de nieuwe kwaliteitscontroleur, en het gefluister begint al. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die zich in haar geheugen geprent hebben sinds haar vroege kindertijd. Haar iets oudere baas Endre is ook een rustig type. Stilaan beginnen de twee elkaar beter te kennen.

Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de zaal of via www.hetonderdak.nl.