Voorlezen in de bibliotheken

Teylingen n In de bibliotheek in Sassenheim wordt de eerste woensdag en vrijdag van de maand voorgelezen. (Voor)lezen bevordert de taalvaardigheid, stimuleert de fantasie en vergroot de kennis. Ouders en grootouders met kinderen zijn allemaal welkom. Meedoen is gratis.

Deze maand staat het voorlezen in het teken van een 'digitaal verhaal'. We lezen dus voor van een Ipad, uit een WePboek of we gebruiken de multitouchtafel.

in Sassenheim (Kerklaan 42) is het voorlezen op vrijdag 2 november van 10.30 tot 11.00 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op woensdag 7 november wordt van 14.30 tot 15.30 uur voorgelezen aan kinderen van 4 tot 7 jaar.

In de bibliotheek in Voorhout (Herenstraat 48) wordt op woensdag 7 november, de eerste woensdag van de maand, van 14.30 tot 15.30 uur voorgelezen aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Na het voorlezen kunnen kinderen aanschuiven aan de knutseltafel.

Ook in de bibliotheek in Warmond (Herenweg 80) wordt op 7 november voorgelezen, maar dan van 10.00 tot 11.00 uur en voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Na het voorlezen kunnen de peuters ook hier aanschuiven aan de knutseltafel.


Zakelijk succes: van saai naar briljant

Warmond n TEDx trainer Barbara Rogoski geeft op maandag 5 november de lezing 'Je aantrekkingskracht gebruiken voor zakelijk succes!' tijdens het eindejaarsevent van Business Women Teylingen (BWT). Rogoski helpt ondernemers om van 'saai' juist 'briljant' te worden. De netwerkbijeenkomst is van 14.00 tot 17.00 uur bij Dekker Sport & Party (Veerpolder 14). Ook mannen zijn bij deze editie welkom. Deelname kost 25 euro. Aanmelden via businesswomenteylingen@gmail.com.