Stand-up comedian Alex Ploeg staat met zijn try-out in Het Trefpunt. | Foto: pr.
Stand-up comedian Alex Ploeg staat met zijn try-out in Het Trefpunt. | Foto: pr. Foto: pr.

Alex Ploeg stelt Ultimatum

WARMOND n Stand-up comedian Alex Ploeg komt op zaterdag 8 december naar Theater Het Trefpunt (Herenweg 80). Na het winnen van Cameretten in 2016 geeft hij een try-out voor zijn eerste soloprogramma 'Ultimatum'.

De jury roemde hem destijds om zijn herkenbare verhalen en om zijn prettig gestoorde brein. Zijn stijl is explosief, snel en kent een hoge grapdichtheid. Bovendien stelt hij rake vragen over dingen die er op het eerste gezicht niet toe lijken te doen.

Comedy en muziek

De belofte lijkt ingelost na positieve reacties over de voorstelling elders in het land. Naast dit alles is Ploeg ook nog een talentvolle gitarist. De combinatie van stand-up comedy met muziek levert de ene keer woeste taferelen op, een andere keer raakt het een gevoelige snaar.

Deze voorstelling brengt nog meer: omdat Sint dan net uit het land is en de Kerst op handen, zullen onder de bezoekers drie verrassingspakketten worden verloot.

Kaartverkoop

De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 17,00 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, op de avond zelf aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).