St. Cecilia viert jubileum met eerste veiling

Voorhout n Honderd jaar bestaat muziekvereniging St. Cecilia in 2019. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum organiseert de Voorhoutse vereniging op 9 februari een geheel nieuw evenement: de enige echte St. Cecilia Jubileumveiling.

St. Cecilia laat het jubileumjaar niet 2019 onopgemerkt voorbij gaan. Er staan vele evenementen gepland, zoals een jubileumweekend en een muzikale taptoe. Op zaterdagavond 9 februari vindt in jongerencentrum @hok één van de hoogtepunten van het jaar plaats: een unieke jubileumveiling. Er worden meer dan 150 bijzondere en muzikale kavels ter veiling aangeboden.


Mantra zingen

Voorhout n Ellen Spaargaren geeft op maandag 19 november van 19.30 tot 21.30 uur een mantra workshop in de Roef (naast de Bartholomeuskerk). Deelname kost 5 euro.

Een mantra is een enkel woord, een zin of soms een gedicht dat wordt gezongen om je gedachten tot rust te laten komen. Je focust je eigenlijk op iets groters dan jezelf, zodat je je geen zorgen meer maakt over allerlei gedoe. Het zingen van mantra is een eenvoudige manier om te mediteren. Je wordt gedragen door de woorden die gezongen worden. Het leuke is daarbij dat je eigenlijk niet hoeft te kunnen zingen, meer dan je stem is niet nodig. Meer informatie en inschrijven op www.palliam.nl.


Pater Moeskroen

Sassenheim n Pater Moeskroen geeft op zondag 18 november om 20.15 uur een tweede voorstelling van 'De Reservebelgen' in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

In de voorstelling hebben de mannen van Pater Moeskroen een identiteitscrisis. De mannen willen zich aansluiten bij België. Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.


Kerstvoorstelling La Familia

Sassenheim n La Familia zingt op vrijdag 14 december 'Christmas Classics' in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Het kerstconcert ademt het ultieme familiegevoel in de sfeer van André Rieu. La Familia brak door in Holland Got Talent en heeft al diverse tv-optredens achter de rug. Het concert bestaat uit beroemde traditionele kerstliefjes, maar ook uit swingende kerst medleys en meezingers. Muziek uit films en musicals komt voorbij. Ook zingt La Familia licht klassiek.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.