Sintfeest in Het Trefpunt

Warmond n Sinterklaas komt ook dit jaar natuurlijk weer naar Warmond toe. Op zaterdag 24 november arriveert Sinterklaas rond 13.00 uur in het Park Groot Leerust samen met zijn Pieten.

Na aankomst van de Sint in het park kan iedereen hem vergezellen tijdens een optocht door Warmond. Hij wordt dit jaar bijgestaan door een feestelijke pietenband. Sint rijdt door een aantal straten in Warmond op weg naar het Trefpunt. Onderweg zal Sinterklaas zijn koffer afgeven bij Grand Café de Oude School. Hij blijft daar namelijk een aantal dagen logeren. Vanaf 14.15 uur is het groot feest in het Trefpunt. Alle Warmondse schoolkinderen van groep 1 tot en met groep 4 zijn welkom om samen met Sinterklaas te genieten van deze gezellige middag. De deuren van het Trefpunt gaan rond 14.00 uur open. Ouders kunnen hun kinderen om 15.30 uur weer komen ophalen. Sinterklaas zal ook een bezoek brengen aan de Haven. Meer informatie op www.vwf-warmond.nl.


Bezoek het Sinterklaashuis

Voorhout n Als Sinterklaas in Voorhout is, neemt hij zijn tijdelijke intrek in het Sinterklaashuis aan de Herenstraat 122a, de voormalige winkel van Mitra.

Het Sinterklaashuis is niet altijd open, maar wel op vrijdag 23 november van 16.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen meedoen aan de sinterklaasbingo. De entree bedraagt 1 euro. Op vrijdag 30 november is het knutseluur van 16.00 tot 17.00 uur. Ook dan is de entree 1 euro. Op zaterdag 1 december is de Sint thuis van 13.00 tot 15.00 uur. Kinderen kunnen op de foto met Goedheiligman of een pepernootspelletje doen. Het Sinterklaashuis is een activiteit van toneelvereniging Cultuur Verheft en het Citymanagement. Meer op www.cultuurverheft.nl.