Pastor Marion Claassens. | Foto: pr.
Pastor Marion Claassens. | Foto: pr. Foto: pr.

Christelijke meditatie met pastor Claassens

Voorhout n De tweedelige cursus 'Christelijke Meditatie' start op dinsdag 4 december om 13.45 uur in de Roef (Herenstraat 47). Pastor Marion Claassens geeft de cursus.

De cursus is bestemd voor degenen die al eerder een cursus met stille of christelijke meditatie hebben gevolgd en er meer van willen weten. Voor de pastor is de essentie van het mediteren om in het hier en nu gevoed te worden door de liefde van God. Tijdens de komende Adventperiode -traditioneel toch al de tijd van verstilling- zal Claassens gebruik maken van geleide meditaties uit zowel het Oosten als het Westen. Claassens: "Hierdoor kan je dichter bij de bron van je bestaan komen. Het zet je met beide benen in Gods wereld, zonder de band met je eigen wereld te verliezen. Het gevoel van ontspanning dat je dan wellicht zal ervaren, geeft je kracht in het dagelijkse leven".

De cursus wordt gehouden van 13.45 tot 15.00 uur in de Roef. De tweede middag van deze cursus is op dinsdag 18 december. De bijdrage voor de twee middagen is 10 euro en inschrijven kan via www.palliam.nl.