Nicolien van Duinen (uiterst links) met een aantal van 83 prijswinnaars in de winkel aan de Hoofdstraat. | Foto: pr.
Nicolien van Duinen (uiterst links) met een aantal van 83 prijswinnaars in de winkel aan de Hoofdstraat. | Foto: pr. Foto: pr.

Vita Cura trakteert gelukkige prijswinnaars

Sassenheim n Ter gelegenheid van het twaalfjarig bestaan in het weekend van 16 en 17 november, en als sympathieke opwarmer voor het koperen jubileumfeest volgend jaar mei, organiseerde Nicolien van Duinen van Gezondheidswinkel Vita Cura een ludieke kassabonactie én een aromawedstrijd voor al haar klanten. Onder alle winkelbezoekers waren liefst 83 prijzen te verdelen. Op vrijdag 23 november reikte een enthousiaste Van Duinen de geschenken uit.

Daarnaast maakten deelnemers aan de aromawedstrijd kans op een super of mini verzorgingspakket of een warmteknuffel met lijnzaadjes.

"Een hartstikke leuke geste van Nicolien om dit op touw te zetten", reageerde de blij verraste eerste prijswinnares en trouwe relatie Yvonne van Gijlswijk uit Noordwijkerhout. "Kennelijk is mijn neus sterk in het onderscheiden van geuren."

Aroma's

Esmée van der Lans en Max Levelt waren de gelukkige winnaars van het mini verzorgingspakket en Karin Batenburg van de warmteknuffel met lijnzaadjes. Volgens Van Duinen was de prestatie van Van Gijlswijk beslist knap. "Het écht was niet gemakkelijk om de vijf verschillende aroma's juist bij naam te noemen. Zelfs ik had er moeite mee."

Verjaardagsfeest

De kassabonactie, die een loterij behelsde van de op voornoemde dagen ingeleverde kassabonnen, telde verschillende geschenken op veelzijdig vlak. Zo won Leon Hoogeveen een sappenpakket en Mary Willemsen uit Voorhout een pandabeer met een vitaminepakket. Van Duinen kijkt terug op een geslaagde actie. "Het bereiken van dit 'verjaardagsfeest' maakt mij enorm blij en juist die blijheid deel ik graag met al mijn klanten. Ik vind het leuk om iets terug te doen."