Voorhoutse ondernemers houden eindejaarsactie

Voorhout n De Voorhoutse winkeliers en horecaondernemers van Voorhout Onderneemt! hebben de handen ineen geslagen en organiseren voor de achttiende keer de eindejaarsactie, waarin ze maar liefst 60 prijzen verloten. De bekende actie met de kassabonnen loopt tot en met 24 december.

Elke klant mag zijn kassabon met naam en telefoonnummer in een ton doen bij de betreffende winkelier of horecaondernemer en loot zo automatisch mee naar een van de 60 prijzen, beschikbaar gesteld door de Voorhoutse middenstand.

Prijzen

De prijzen variƫren van winkelpakketten van minimaal 50 tot 150 euro benzine of een minuut winkelen in de supermarkt. De grootste prijs is een reischeque ter waarde van 500 euro. Alle klanten maken evenveel kans op een prijs. Een aantal jaar geleden bezorgde een kassabon van 2,25 euro de gelukkige winnaar nog de hoofdprijs van 500 euro.

Gratis winkelen of reischeque

De actie loopt tot en met kerstavond, maandag 24 december. Uit de grote berg kassabonnen trekt notaris Miranda Heemskerk vervolgens rond de 60 bonnen. Deze prijswinnaars worden uitgenodigd om op dinsdagavond 8 januari 2019 om 20.00 uur in de Boerhaave aanwezig te zijn voor een feestelijk prijsuitreiking. De Voorhoutse ondernemers zorgen voor een hapje en drankje.

Die avond worden door een tweede loting de gelukkige winnaar gekoppeld aan een door een winkel beschikbare prijs. "Hoe langer je als prijswinnaar op je prijs moet wachten, hoe groter de prijs", zegt slager John Voordouw, een van de initiatiefnemers. "Uiteindelijk zijn na verloop van een kleine twee uur nog twee winnaars en twee hoofdprijzen over."

Notaris Heemskerk mag tot slot ook nog deze twee gelukkige winnaars koppelen aan de twee hoofdprijzen: een minuut winkelen in de supermarkt en een reischeque.