Peter Warmerdam deelt de prijzen uit. | Foto: pr.
Peter Warmerdam deelt de prijzen uit. | Foto: pr. Foto: pr.

Nieuwjaarstoernooi en -receptie bij TV Overbos

Warmond n Het jaar is bij Tennisvereniging Overbos sportief gestart met een toernooi en nieuwjaarsbijeenkomst.

Op zaterdag 5 januari heeft een nieuwe, enthousiaste en jonge groep vrijwilligers een toernooi georganiseerd. Het aantal deelnemers overtrof de verwachtingen, aangezien dit de afgelopen jaren flink is teruggelopen. Na het toernooi heeft de mede-organisator Peter Warmerdam de prijzen uitgedeeld. Voorzitter Nol Sikking hield aansluitend zijn nieuwjaarstoespraak. Dit was de laatste officiƫle handeling van de voorzitter, hij neemt dit jaar afscheid. TV Overbos is nog op zoek naar een enthousiaste, betrokken voorzitter.

Een aantal leden van de KBO, die vanaf deze zomer bij de vereniging jeu de boules spelen, waren ook aanwezig om het nieuwe jaar in te luiden.


Introductiecursus badminton bij BC Dynamo

Sassenheim n BC Dynamo Sassem organiseert een vierweekse introductiecursus voor beginnende badmintonners. Onder begeleiding van een trainer worden de eerste technieken en spelregels bijgebracht door middel van oefeningen en het spelen van partijtjes. De cursus is bedoeld voor volwassenen, die gewoon eens willen kijken of deze sport iets voor hen is.

De cursus duurt vier weken en wordt gehouden op de vrijdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur op de volgende data: 1, 15, 22 februari en 1 maart in Sporthal Wasbeek. Deelnemen vanaf achttien jaar en ouder.

Aanmelding

De kosten voor deze introductiecursus bedragen 25 euro; dit is inclusief het gebruik van racket en shuttles. Voor inlichtingen en/of opgave, neem voor 24 januari contact op met Peter van der Voort via 0252-220902 of peter.vandervoort@kpnplanet.nl. Meer informatie is te vinden

op www.bcdynamosassem.nl.