PvdA: toegang tot Fort Marina

Warmond n De gewone Warmonder moet toegang blijven krijgen tot het gebied van het project Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarsstraat. Dat vindt PvdA-raadslid Joost van Doesburg die hierover recent vragen heeft gesteld aan B&W.

Reden van zijn protest is de recente vergunning voor de plaatsing van twee entreepoorten met een schuifhek bij de Burgemeester Ketelaarsstraat (nabij nr. 17, 19, 23 en 25). De fractie is hierover volgens Van Doesburg ´bijzonder geschokt´. Er is een toezegging gedaan door de projectontwikkelaar dat het gebied rondom het bouwterrein en de achterliggende haven publiekelijk toegankelijk blijft en de toegang niet geblokkeerd wordt door een hek. Op basis daarvan heeft een meerderheid van de fracties destijds ingestemd met het raadsvoorstel. En dit is niet volgens de afspraken, zo stelt Van Doesburg. B&W heeft 30 dagen om hierop een antwoord te formuleren. (NK)


'Laat je bedrijf zien in 2019!'

Teylingen n Business Women Teylingen organiseert op dinsdag 5 februari van 19.30 tot 22.00 uur de workshop 'Laat je bedrijf zien in 2019!'.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan deelnemers concreet aan de slag om in 2019 echt in actie te komen. Marjolein de Haas Dorsser gaat samen met de ondernemers een jaarplan maken voor online bedrijf zichtbaarheid. Waar moeten zij zichtbaar zijn en hoe? Doen ze wat ze moeten doen of doen ze wat zin heeft? De Haas geeft tips over hoe je aan content en onderwerpen komt en aan het einde van de avond gaan de deelnemers met een uitvoerbaar plan naar huis.

De workshop is bij Van Velzen Accountants en Adviseurs, Wasbeeklaan 3 in Warmond. Inloop vanaf 19.00 uur. Deelname kost 25 euro en dat is inclusief hapje en drankje. Voor aanmelding, kijk op de Facebookpagina van Business Women Teylingen: https://www.facebook.com/businesswomenteylingen/.


Tip de redactie!

Redactie n Een bijzonder evenement of opvallend moment? Stuur uw tips, persberichten en foto's naar redactie@deteylinger.nl. Onze deadline is iedere maandag om 12.00 uur voor de eerstvolgende editie. Kijk voor meer nieuws ook op www.deteylinger.nl.