De Kloosterhof krijgt bijzonder Buurtcadeau

WARMOND n Het Oranje Fonds verrast kinderboerderij De Kloosterhof met een Oranje Fonds Buurtcadeau ter waarde van 3.000 euro. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

Buurten zijn de haarvaten van de samenleving, vindt Het Oranjefonds. Lokale organisaties waarbij buurtbewoners elkaar ontmoeten zijn van grote waarde voor de samenhang van Nederland. Vandaar dat het Oranje Fonds extra wil investeren in de buurt. Het Fonds doet dit op allerlei manieren, zoals betrokkenheid bij Burendag en investering in activiteiten.

Daarnaast verrast het Oranje Fonds in de buurten waar de Straatprijs valt met het Oranje Fonds Buurtcadeau. Binnen de doelstelling van deze organisatie krijgen zij 3.000 euro te besteden. Zo hebben niet alleen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij profijt van de Straatprijs, maar ook andere omwonenden.

Vernieuwing

In Warmond zijn ze erg blij met het Buurtcadeau. "Het buurtcadeau willen wij graag investeren om de opstallen van de kinderboerderij te vernieuwen. Ook zullen we de weilanden, die in de winter erg nat zijn, op moeten hogen. We verwachten dat de vernieuwing ervoor zal zorgen dat er meer inwoners van Warmond de kinderboerderij zullen bezoeken. Ook zal ons nieuwe project uitgevoerd kunnen worden en dat is de vernieuwing van de volière," aldus Peter van Dam voorzitter van kinderboerderij De Kloosterhof.

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat.