Spannende film in 't Onderdak

SASSENHEIM n in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40A) draait op donderdag 21 februari de film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', geregisseerd door Martin McDonagh, om 20.15 uur.

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, betrokken raakt, wordt de strijd alleen maar verergerd. Kaarten zijn 5,00 euro per stuk. Verkrijgbaar aan de zaal voor aanvang film of reserveren via www.hetonderdak.nl.


Reis naar Israël met de kerk

TEYLINGEN n Vanuit Parochie Sint Maarten wordt van 27 oktober tot en met 5 november een tiendaagse reis naar Israël georganiseerd in samenwerking met DrieTour. Pastorale begeleiding is in handen van pastor Theo Blokland.

Tijdens deze tiendaagse rondreis door het Heilig Land worden Bijbelse plaatsen bezocht, zoals Nazareth, Bethlehem en Jeruzalem.

Deze reis is volledig verzorgd: logies in 3 of 4 sterren hotels met ontbijt, diner en lunch. Entree's, reis- en pastorale begeleiding, een Nederlands sprekende gids, luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen, fooien en een rechtstreekse vlucht Amsterdam/Tel Aviv.

De informatieavond is op woensdag 6 februari om 19.30 uur in Parochiecentrum de Roef naast de St. Bartholomeuskerk (Herenstraat 47 Voorhout). Voor meer informatie, bel na 6 februari naar Ans Hoogervorst op 0252-216643.


Inschrijving Rotary Bridgedrive open

Regio n Rotaryclub Lisse-Bollenstreek houdt vrijdag 12 april voor de twintigste keer de jaarlijkse bridgedrive om de CNB-trofee.

De drive is in het CNB Handelscentrum aan de Heereweg 347 in Lisse. De zaal gaat open om 19.00 uur en de drive start om 19.45 uur. Het is mogelijk om gratis te parkeren in de parkeergarage onder het CNB- gebouw. Voor de deelnemers zijn er verschillende prijzen te winnen. De drive staat open voor geoefende en beginnende bridgers. Het inschrijfgeld is 35 euro per paar. Dit is inclusief koffie of thee bij ontvangst.

De netto opbrengst van de drive is bestemd voor de Jan Beenakker Stichting, die kansarme kinderen in Uganda de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Inschrijving via: www.rotarybollenstreek.nl/bridgedrive of mail: bridgedrive@rotarylissebollenstreel.nl. Vermeld bij inschrijving naam, telefoonnummers en spelniveau.