Het komt aan op behendigheid, lenigheid, souplesse en evenwicht bij Atleta. | Foto: pr.
Het komt aan op behendigheid, lenigheid, souplesse en evenwicht bij Atleta. | Foto: pr. Foto: pr.

Jeugdcircus Atleta maakt er een feestje van

Warmond n Jeugdcircus Atleta geeft op zondag 17 februari om 15.00 uur een nieuwe openbare voorstelling in Het Trefpunt (Herenweg 80).

In een feestelijk thema zullen de jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar hun diverse kunsten tonen. Het komt aan op behendigheid, lenigheid, souplesse en evenwicht. De artiesten hebben een jaar getraind om verschillende circusacts te combineren in een spectaculaire show. Iedereen van harte uitgenodigd om deze voorstelling te bewonderen. De deuren gaan open om 14.45 uur. Een kaartje kost 7,50 euro, inclusief pauzedrankje. Een kaartje bestellen kan via info@circusatleta.nl.


Winteractiviteiten NOCK

WARMOND n Het Natuur Ontdekking Centrum op Koudenhoorn organiseert op woensdag 6 februari voor kinderen tot 12 jaar een speciale middag voor het maken van allerlei verschillende soorten vogelvoer.

Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de kinderen in het centrum allerlei vogellekkernijen maken. Zorg voor passende kleding en een tasje om het vogelvoer mee naar huis te nemen. De kosten bedragen 2 euro en aanmelden kan via info@koudenhoornontdekken.nl.

Winterwandeling

Een winterwandeling in de polder is een belevenis. Helemaal door alle dieren, dunne laagjes ijs en planten. Daarom organiseert het Natuur Ontdekking Centrum op zondag 10 februari in samenwerking met de boeren een winterwandeling. In de avond kan er een winterstamppot tussen de koeien in de stal van de familie Vergeer worden gegeten. Deze tocht voor jong en oud begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur en aansluitend is het stamppot eten tot ongeveer 18.00 uur. De kosten voor de wandeling bedragen 4 euro en die voor de stamppot (6 euro) en kan ter plekke worden voldaan. Aanmelden via info@koudenhoornontdekken.nl.


Javier Guzman speelt                 try-out in Het Trefpunt

WARMOND n Stand-up comedian Javier Guzman speelt een try-out van zijn nieuwste programma 'Guzmán' op vrijdag 1 maart in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80)

Javier Guzman is allang geen onbekende meer. Hij doorliep de Kleinkunstacademie, werd winnaar van het Leids Cabaret festival in 2002 en deed Sinterklaasconferences. Minder bekend is wellicht dat hij ook optreedt als stemacteur. Inmiddels is hij aanbeland bij zijn negende avondvullende show. Hierin doet Javier herkenbare, opmerkelijke en opzienbarende uitingen. Enerzijds over zijn grillige leven, anderzijds over zijn stormachtige carrière. Met vlijmscherpe en rake observaties, zoals de toeschouwer inmiddels van hem gewend is. De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 19,50 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).