SOS organiseert inloopochtend

SASSENHEIM n De Stichting Oud Sassenheim organiseert op donderdag 7 februari om 10.00 uur een inloopochtend in De Coy (Kagerdreef 72). Donateurs en belangstellenden zijn welkom. SOS-vrijwilligers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, ook liggen er fotoboeken van oud Sassenheim. De leden van werkgroep Historie zijn bereid om alles te vertellen over de geschiedenis van Sassenheim.

Leden van de werkgroep Genealogie vertellen over het Sassenheimse Biografisch Woordenboek. Deze digitale databank met foto's van oud-Sassenheimers breidt maar uit, nieuwe foto's en documenten worden graag gescand. Om 10.30 uur start de SOS-special 'Kent u ze nog, de Sassemers'.

De tentoonstelling 'Openbaar vervoer in de Duin- en Bollenstreek 1881-1970' is donderdag nog te bezoeken. De video over de Blauwe Tram wordt daar getoond. Op 16 februari van 13.00 tot 16.00 uur is er een zaterdagopenstelling van deze tentoonstelling. Tijdens de inlopen wordt er door de SOS instructie gegeven over hoe om te gaan met de SOS-Beeldbank en kunnen apps van Smugmug (een internationale beeldbank) worden geïnstalleerd op tablets en mobiel.