Rick de Jong (l) is al twee jaar werkzaam bij Fysio Warmond en neemt nu ook het praktijkdeel van zijn collega Willy Mooij, die met pensioen gaat, over.
Rick de Jong (l) is al twee jaar werkzaam bij Fysio Warmond en neemt nu ook het praktijkdeel van zijn collega Willy Mooij, die met pensioen gaat, over. Foto: pr.

Willy Mooij met pensioen bij Fysio Warmond

Warmond n Half januari heeft Willy Mooij de Praktijk voor Fysiotherapie (Herenweg 37) verlaten. Na zestien jaar met veel plezier in Warmond te hebben gewerkt, gaat ze genieten van haar pensioen. Rick de Jong neemt het praktijkdeel over.

"Het is een mooie tijd geweest, ook met fijne collega's, maar nu ga ik van de vrijheid genieten", vertelt Willy. "Lekker fietsen en wandelen in de natuur. Sportief bewegen, ook om fit te blijven." Willy wil iedereen die ze niet persoonlijk heeft benaderd, nog hartelijk bedanken. "Ook de inwoners van de omliggende gemeentes, want hoewel we een dorpspraktijk zijn, komen ook veel cliƫnten uit de omgeving. Allemaal het allerbeste toegewenst in een zo goed mogelijke gezondheid."

Rick de Jong neemt praktijkdeel over

Rick de Jong neemt haar praktijkdeel over. Hij werkt al twee jaar in de praktijk als (mede-) eigenaar en gaat dit uitbreiden. Hiervoor werkte hij binnen de bedrijfsfysiotherapie, als zelfstandig fysiotherapeut in vestigingen bij sportcentra, en als fysiotherapeut bij sportclubs.

Ingeburgerd

De Jong is op zijn plek in Warmond, vertelt hij. "Het bevalt me goed in de praktijk, die recent nog helemaal opgeknapt is. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging in een frisse vernieuwde praktijk!" Hij is ook van het groene dorp gaan houden. "Ondertussen ben ik ook aardig ingeburgerd in Warmond en heb ik veel prettige contacten in de fysiotherapie en onze sportlessen. Momenteel ben ik bezig mij te specialiseren als Mckenzie therapeut. Kijk op www.fysiowarmond.nl voor al onze specialisaties."

Het slot is natuurlijk voor zijn oud-collega. "En natuurlijk hoop ik dat Willy van haar welverdiende pensioen gaat genieten!". | Foto: pr.


Prinsen en blaaskapellen bij jubileum De Saksen

Sassenheim n Carnavalsvereniging De Saksen viert op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari het 44-jarig jubileum in sporthal De Wasbeek. Beide feestavonden zijn van 20.00 tot 2.00 uur. De toegang is op vrijdag gratis.

Op vrijdagavond 8 februari komen diverse verenigingen uit het land naar Sassenheim om De Saksen te feliciteren met hun 44-jarig bestaan. Prins Harold, zijn Prinses Daniƫlle, Pages Sanne, Lynn en Annabel en Adjudanten Mike en Jimmy maar ook het bestuur en alle leden zijn er helemaal klaar voor. Alle blaaskapellen uit Sassenheim, Kleintje Pils, De Straatklinkers, De Flierefluiters en De Feesttoeters, treden op. DJ Jim zorgt voor de muzikale omlijsting en carnavalsartiest Rob Ronalds is ook van de partij. Ook de junioren en senioren dansgarde treden op. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Een dag later is Sakspop. Het feest op zaterdag 9 februari is uitverkocht.


Valentijn... geen diner voor twee bij Lucky's Bowling

Warmond/zakelijk n Lucky's Bowling (Veerpolder 14) biedt op Valentijnsdag een plek voor iedereen die de zoetsappige activiteiten voor koppels wil ontvluchten.

Met het thema 'Broken heart at the bowling alley' heet Lucky's alle singles, vriendengroepen en cupidohaters welkom op donderdag 14 februari. Geen roze champagne en aardbeien, maar bier, bites en strikes.

Anti-Valentijncombideals

De bowlingbaan heeft drie anti-Valentijncombideals, waaronder een burgertrio die je niet hoeft te delen! De hele avond verzorgt dj Alankara de muziek en hij zal geen enkele plaat van Adele draaien.

Kortom; zoeken jij en je vrienden een uitvlucht van al het kleffe geneuzel? Boek dan snel de combideals via info@luckysbowling.nl. Want wie heeft er liefde nodig, als je pizza en burgers kan krijgen?