Soul2Soul treedt op bij Palliam

Teylingen/Noordwijk n Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim en rapper Rivelino Rigters uit Amsterdam gaan gezamenlijk en apart op het podium hun muzikale grenzen verkennen, tijdens het concert 'De grens is de mens' op vrijdag 15 februari in de Maria ter zee kerk (Nieuwe Zeeweg 73a, Noordwijk). Het concert, van 19.30 tot 21.00 uur, is een mix van stijlen. Persoonlijke verhalen die ondersteund worden met een projectie van foto's, zijn verweven door de muziek. De toegang bedraagt 5 euro. Aanmelden en meer informatie via www.palliam.nl.


Nieuwe expositie in De Pomp

Warmond n De fototentoonstelling van Danielle Celie in galerie de Pomp (Dorpsstraat 38) wordt op zondag 17 februari om 16.00 uur officieel geopend. Celie exposeert haar analoge fotografie en vertelt over de walvisvaart in de 17e eeuw op Spitsbergen. Zij exposeert met twee series die zij maakte in het Noordpoolgebied. Een serie foto's, met de titel "First oil adventure", gaat over de walvisvaart in de 17e eeuw in Spitsbergen, waar littekens zichtbaar zijn in het landschap als getuige van onze aanwezigheid. De andere serie vertelt het verhaal over een verlaten mijnstad op het topje van de wereld. En deze kreeg als titel: "Pyramid of today, portrait of a vanishing town". Ook zijn in de galerie beelden te zien van Jan Stolwijk.


Bingo

Sassenheim n Seniorenvereniging Teylingen, afd. Sassenheim (voorheen KBO) organiseert op donderdag 15 februari voor leden een bingo in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De zaal gaat open om 14.00 uur, de balletjes gaan rollen om 14.30 uur. In totaal worden vier rondes gespeeld. Leden van de KBO mogen eenmalig een introduce meenemen. Deze moet wel van te voren aangemeld worden.


Adest zoekt chauffeurs

Sassenheim n Adest Musica is op zoek naar een verenigingsman of -vrouw, die in het bezit is van rijbewijs C die onze instrumenten en uniformen vervoert naar optredens in binnen- en buitenland. Een chauffeurspas is hiervoor niet nodig. "Deze klus klaar je samen met onze andere chauffeurs. We vragen je ook om op de locatie van het optreden het laad- en los-team mee te helpen. Beheersing van de Engelse taal is een pré," schrijft vereniging. "Door de grote bekendheid van Adest Musica in binnen- en buitenland komen we op mooie locaties voor onze optredens. Recente voorbeelden zijn onder andere het Noord-Ierse Belfast, het Noorse Trondheim en het Zwitserse Luzern. Je rijdt met veel plezier naar de meest mooie locaties en maakt onze mooie optredens mee. Binnen de vereniging maar ook binnen de chauffeursgroep is een hechte band waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan." Aanmelden kan via ramon.vdstel@adestmusica.nl.