Het bestuur van de nieuwe club (v.l.n.r.): Anne-Marie van Velsen, René Bousie, Cary Vermeulen en Alka Dobber. | Foto: pr.
Het bestuur van de nieuwe club (v.l.n.r.): Anne-Marie van Velsen, René Bousie, Cary Vermeulen en Alka Dobber. | Foto: pr. Foto: pr.

Bridgeclub Teylinger Soos

Sassenheim n Sinds begin deze maand is B.C. Teylinger Soos, onderdeel van de Teylinger Soos, officieel lid van de Nederlandse Bridge Bond. Op zondag 10 februari was de oprichtingsvergadering en is een bestuur benoemd.

Teylinger Soos startte een half jaartje geleden en telt inmiddels meer dan 50 leden. De bridge is op woensdag en zondagmiddag aan de Rusthofflaan 27A. De start is om 14.00 uur. Lid worden kost 50 euro, vrije inloop kost 6 euro per paar. Deelname is de eerste keer gratis. Een keer per maand wordt op zondag gezamenlijk gegeten na de bridge. De nadruk ligt op de sociale aspecten.

Aanmelden kan via https://www.nbbclubsites.nl/club/9062 of bel naar Ida Heyl via 06-23394280.


Sassem Troef wint opnieuw bekerwedstrijd

Sassenheim n De bridgers van Sassem Troef hebben ook de tweede ronde van de landelijke strijd om de Hoofdklassebeker weten te winnen.

Nadat in de eerste ronde het Amsterdams Hok al aan de zegekar is gebonden, moest nu het team van De Vriendenschaar in Amersfoort het hoofd buigen voor de ontketende Sassenheimers. Met 210 tegen 124 wedstrijdpunten bleef Sassem Troef aan de goede kant van de score. Vier ronden lang ging het min of meer gelijk op, maar in de vijfde ronde sloeg Sassem Troef een gat van meer dan 60 punten, waarmee de overwinning werd veiliggesteld.

Alle paren van Sassem Troef droegen met een positieve eindscore bij aan het mooie resultaat. De opstelling van Sassem Troef bestond uit de paren Aad Kaandorp en Guus Slauerhof, Jan Willem Lubberhuizen en Rob Prins, Audrey Koene en Hage Verdun, Gerrit van der Velde en Ferry van Huut, Janny en Peter Scholten, Imkje Cancrinus en Robert Cornelisse.