Donaties voor Fietsmaatjes en speeltuin DVV

Teylingen n Dit jaar organiseert het ING Nederland fonds voor de vierde keer de actie 'Help Nederland vooruit'. De actie waar lokale initiatieven die Nederland vooruit helpen, kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Het fonds helpt hiermee stichtingen en verenigingen om hun ambities en dromen, die Nederland sterker maken, waar te maken. Voor de actie is Nederland opgedeeld in 52 regio's. In elke regio zijn vijf stichtingen geselecteerd om mee te doen aan de stemronde die liep van 21 januari tot en met 10 februari. Op zaterdag 9 maart zijn de winnaars bekend gemaakt. Onder de winnaars uit de regio Leiden, zijn twee goede doelen uit Teylingen. Fietsmaatjes Teylingen ontving een cheque van 3.000 euro, speeltuin DVV uit Sassenheim kan 2.000 euro bijschrijven.


Paasverkoop Inspiration

Voorhout n De jaarlijkse paasactie van Twirlvereniging Inspiration is op vrijdag 15 maart. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur komen de leden langs in de deuren Voorhout en verkopen zij zakjes met paaseitjes en narcissen. Een zakje of plantje kost 2 euro, of drie voor 5 euro. Combineren mag. De opbrengst gaat naar de twirlvereniging, die zich momenteel klaarmaakt voor het Europees Kampioenschap in Italië. Voor meer informatie, mail naar info@inspiration-voorhout.nl


Instuif Walking Football

Sassenheim n Ter Leede organiseert op zaterdag 23 maart om 12.00 uur een instuif voor Walking Football. De voetbalclub won met het idee de derde prijs bij Het Beste Idee.

Deelnemers van 55 jaar of ouder zijn van harte welkom om mee te doen. Er zijn aangepaste regels, zoals wandelend voetballen en geen fysiek contact. Gezelligheid staat voorop. Aanmelden kan via oldstars@terleede.nl. Ter Leede is te vinden aan de Roodemolenweg 10.


Bezorgservice         bij Hoogvliet

Sassenheim/zakelijk n Supermarkt Hoogvliet is op verzoek van veel klanten gestart met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. Vanaf maandag 11 maart kan dat ook Katwijk, Sassenheim, Voorhout, Lisse en Valkenburg. De thuisbezorging kan zes dagen in de week, en er is keuze uit verschillende tijdsblokken. De Hoogvliet heeft een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 80 wekelijkse aanbiedingen. Online bestellen kan via de website hoogvliet.com of met de app. De klant betaalt de boodschappen vooraf met iDeal. De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel óf laten thuisbezorgen.