Afbeelding
Foto: pr.

Sprookjesconcert door Crescendo

Sassenheim n Er was eens…een sfeervolle zaal waarin de mooiste sprookjesmuziek werd gespeeld. Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Bezoek op vrijdag 29 maart het Sprookjesconcert 'Er was eens' van Harmonievereniging Crescendo Sassenheim in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Luister naar de spannende en humorvolle klanken van Aladdin, de vrolijke deuntjes van Walk the Moon en stap in de schoenen van Alice en luister naar haar avonturen in Sassenheim, vertolkt door sprookjesverteller en baritonsaxofonist bij Crescendo Arie Breedijk. Het concert begint om 19.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Sassenheim (5 euro volwassenen en 2,50 euro kinderen) en aan de deur (6 euro volwassenen en 3 euro kinderen). Kijk voor meer informatie op www.crescendosassenheim.nl.


Excursie bij kinderboerderij

WARMOND n Ook bij de kinderboerderij op Koudenhoorn is het volop lente. Spannende tijden voor kippen en hanen, bokken en geiten. Op woensdag 3 april organiseert het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn een excursie voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Van 14.00 tot 16.00 uur zullen de vrijwilligers van de kinderboerderij eerst van alles over de boerderij dieren vertellen en daarna mogen de kinderen helpen met het verzorgen van de dieren. De kinderen gaan de dieren eten geven, de paarden borstelen en bij de kippen op zoek naar verse eieren. Er kunnen met deze excursie maximaal 15 kinderen mee, dus het is van belang dat vooraf wordt aangemeld via het emailadres: info@koudenhoornontdekken.nl.


Dikkie Dik is jarig

WARMOND n Dikkie Dik is jarig en viert zijn verjaardag op woensdagmiddag 24 april in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Iedereen kent de oranje kat Dikkie Dik uit de boekjes van Arthur Norden en Jet Boeke. Hij is jarig en bij een verjaardag hoort taart. Het liefst een hele grote. Dikkie Dik neemt een hapje en dan… nog heel veel hapjes! Als de taart op is, heeft hij hele erge buikpijn. Kan het feest nu nog wel doorgaan? Alle kinderen vanaf twee jaar mogen komen kijken, luisteren én meezingen. De voorstelling begint om 15.00 uur. Een kaartje kost 8,75 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).