Leerlingen van groep zes van de Springplank zijn samen met hun opa's en oma's te gast in de Buurtkamer. In totaal genoten 30 gasten van de zelfgebakken pannenkoeken. |Foto: pr.
Leerlingen van groep zes van de Springplank zijn samen met hun opa's en oma's te gast in de Buurtkamer. In totaal genoten 30 gasten van de zelfgebakken pannenkoeken. |Foto: pr. Foto: pr.

Pannenkoeken!

Sassenheim n Smikkelen en smullen tijdens de de dertiende editie van de Nationale Pannenkoekendag. Vanwege de landelijke staking in het onderwijs was de bijzondere lunch bij zowel basisschool De Springplank als Het Bolwerk verschoven naar vrijdag 22 maart.

Op Nationale Pannenkoekdag worden opa's en oma's en ouderen uit de buurt die zelfstandig of in een verzorgingshuis wonen, in het zonnetje gezet. Leerlingen de Springplank waren actief in de buurtkamer. Groep vijf had de uitnodigingen verzorgd, de tafels werden gedekt door groep 7, de pannenkoeken gebakken door groep 8 en het serveren was in handen van groep 6.

Ook de leerlingen van beide groepen 8 (Menneweg en Diligence) van Het Bolwerk hadden thuis en op school stapels pannenkoeken gebakken. Ook hier genoten zij samen met de genodigde opa's en oma's van de zelfgebakken lekkernijen. Meer op www.deteylinger.nl.