Heropening supermarkt Aldi

Voorhout n Supermarkt Aldi aan het Oosthoutplein gaat, na een verbouwing, op vrijdag 29 maart weer open. Om 8.00 uur verricht filiaalleider Rolf van Bohemen de officiele opening.

De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, smartphones of een tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.


Werkzaamheden Leiden Centraal

Regio n ProRail werkt van maandag 25 maart tot maandag 15 april verder aan de vernieuwing van het Leidse spoor. Door de werkzaamheden zijn er drie weken lang aangepaste dienstregelingen.

Van 25 maart tot 15 april rijden minder of geen treinen. Verschillende sporen zijn afwisselend buiten dienst. Reizigers kunnen gebruik maken van omreisroutes of bussen. De NS adviseert rekening te houden met minimaal een kwartier extra reistijd. Plan de reis op tijd via www.ns.nl of www.9292.nl.

Treinvrije periode

Op zaterdag 6 en zondag 7 april is treinstation Leiden Centraal helemaal niet bereikbaar per trein. Dat weekend wordt (extra) busvervoer ingezet tussen Leiden Centraal en Haarlem, Schiphol, Den Haag en Alphen a/d Rijn. Alles weten over de werkzaamheden? Ga naar www.prorail.nl/projecten/sporen-leiden-centraal. Vragen over het werk? Neem contact op met ProRail via www.prorail.nl/contact of bel 0800-7767245 (gratis).


Wereldwinkel zoekt nieuwe vrijwilligers

Sassenheim n De Wereldwinkel aan de Kerklaan in Sassenheim verkoopt fairtrade-producten die geproduceerd zijn in derde wereldlanden. De stichting is nog op zoek naar een vrijwilliger die af en toe in de winkel wil staan.

De winkel aan de Kerklaan, en alles er om heen, zoals inkoop, pr, financiën en automatisering, wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers, zodat de gehele opbrengst van de verkopen ten goede komt aan de producenten in de derde wereld en die producenten daardoor een leefbaar inkomen hebben.

Door verhuizing en pensionering is er een tekort aan met name winkelpersoneel. Het bestuur van de Wereldwinkel zou graag in contact komen met vrijwilligers, die minimaal één dagdeel in de veertien dagen (ochtend of middag) in de winkel willen staan. Voor meer informatie of aanmelding, mail naar voorzitter@wereldwinkelsassenheim.nl.