Paaseieren zoeken

Sassenheim n Bij speeltuin Beatrix (Vooruitgangdreef 1) kunnen kinderen op zaterdag 20 april paaseieren zoeken. De start is om 12.00 uur. De gelukkige vinder van het gouden mei mag ook de Joke van Diemen wisselbokaal mee naar huis nemen. Ook voor alle andere kinderen is er iets lekkers. De toegang is gratis.


No Worries kleurt oranje

Voorhout n No Worries houdt alvast een voorproefje op Koningsnach. Op zaterdag 20 april is de 'Pre Kings Night' in jongerencentrum Ex Voto (Jacoba van Beierenweg 118b). Het feest start om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur.

Op deze avond is het dus ouderwets koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje prikken en natuurlijk een Konigsdagquiz. Om het helemaal af te maken zijn er natuurlijk tompoucen en oranje limonade. Verder zijn er jongeren aanwezig die gezellig een potje gaan poolbiljarten, darten of tafelvoetballen. Begeleiding is dus aanwezig. De entree is 3 euro, dat is inclusief twee consumpties.


Middagbridge bij Teylinger Soos

Sassenheim n Bridgeclub Teylinger Soos blijft de gehele zomer iedere woensdag en zondagmiddag doorgaan met bridgen. Beide bridgemiddagen starten om 14.00 uur en zijn in het gebouw van de Zevensprong (Rusthofflaan 27A).

Voor gezelligheid en sociaal contact zijn spelers aan het juiste adres. Ter kennismaking mag iedereen de eerste keer gratis meespelen om de sfeer te proeven.

Het is vrije inloop en in geval van 'alleenstaand' probeert de organisatie een geschikte partner te vinden. Deelname kost 3 euro per persoon. Aanmelden kan tot twee uur voor aanvang van de wedstrijd via de site Bridgeclub Teylinger Soos onder het kopje agenda of tot 13.30 uur in de zaal. Telefonisch aanmelden kan bij Ida Heyl via 06-23394280. Op zondag 21 april is de Teylinger Soos gesloten.


Jazz op zondag

Sassenheim n Jazzvocaliste Rehana Begum is op zondag 21 april te gast tijdens Jazzy Sunday in Graaf Jan (Jan van Brabantweg 1).

Begum weet met haar zwoele, exotische stem de harten van haar publiek te verwarmen en zingen is voor haar het pure genot van verhalen vertellen op muziek. Dit in de stijl van jazzgrootheden als Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en Billie Holiday. Samen met haar muzikanten zingt Rehana met sfeervolle stem, heerlijke swingende jazz, zonnige bossa nova's en mooie fluweelzachte ballads.

Het optreden begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.