Van Dik Hout bij Kaagweek

Warmond n De Vereniging tot viering van Warmonds Feesten (VWF) bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit jubileum tijdens de Kaagweek van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni. Met name op de vrijdag- en zaterdagavond is een aantal topartiesten uitgenodigd, waaronder Van Dik Hout, de Allstars Coverband en een aantal tribute bands van ABBA, U2, Queen en Doe Maar.

Voor de vrijdag- en zaterdagavond geldt een entreeprijs van 12,50 euro. Leden van VWF kunnen per avond twee kaarten kopen in de voorverkoop voor 5 euro per stuk. Deze voorverkoop is op Koningsdag in de VWF- kraam en op zaterdag 11 mei op de markt op de Gemeentehaven, tussen 9.00 en 12.00 uur.

Na 11 mei start de gewone verkoop van de kaarten bij AH Warmond en Boek Kado Enzo. De toegangskaarten zullen dan ook voor leden 12,50 euro zijn. Daarnaast is het voordelig om lid te worden van de VWF. Nieuwe leden betalen dan 7,50 euro contributie per jaar en ontvangen direct de korting voor de VWF kaarten. Kijk voor meer informatie op www.vwfwarmond.nl.


Muziektheater O'Dreams

Sassenheim n O'Dreams keert terug naar de plekken waar hun gezamenlijke avontuur allemaal begon, om breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Schieten de scheuren steeds verder in hun onderlinge verhoudingen? Of komen ze zelf én samen sterker terug dan ooit? Op vrijdag 10 mei maken drie muziekvrienden in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) een bewogen reis door Ierland. Een ware trilogie met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is.

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Bezoekers hebben bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tevens is tijdens de voorstelling de bar in de foyer geopend.

Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, bij Primera Sassenheim en op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang.


A Special Guitar Night

Sassenheim n De studenten van gitaarleraar Steve van der Wagt geven op zaterdag 11 mei om 20.15 uur een optreden in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Steve zijn passie voor muziek weet hij met veel enthousiasme over te brengen op zijn studenten. Deze avond neemt de leraar het publiek mee in de wereld van de gitaar. Zij kunnen genieten van diverse stijlen, uitgevoerd door een selectie van studenten van alle leeftijden. De zaal is ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. De toegang bedraagt 7,50 euro. Meer informatie op www.hetonderdak.nl.