Afbeelding
Foto: pr

Aubades

Teylingen n Koningsdag begint met de aubades in de drie dorpen.

In Voorhout is de aubade om 9.30 uur bij het Bestuurscentrum (Raadhuisplein 1). Wethouder Arno van Kempen is daarbij aanwezig.

In Sassenheim is de aubade ook om 9.30 uur, maar dan bij het gemeentekantoor (Wilhelminalaan 25). Wethouder Rob ten Boden vertegenwoordigt daar het college.

In Warmond begint de aubade om 10.30 uur en wordt gehouden bij op het plein bij Het Oude Raadhuis (Dorpsstraat 36). Burgemeester Carla Breuer is daarbij aanwezig.


Kraam huren

Warmond n Tijdens de vrijmarkt in de Dorpsstraat is het mogelijk om een kraam te huren bij de Verenging tot viering van Warmondse Feesten (VWF). De kraamhuur bedraagt 17,50 euro. Reserveren kan bij Kees Heemskerk via kees-heemskerk@hotmail.com. De kraam kan op 27 april vanaf 9.00 uur worden ingericht. De start van de markt is om 10.00 uur.


Oranjeconcert Kees Jan Visser

Voorhout n Kees Jan Visser speelt op vrijdag 26 april een Oranjeconcert in de Kleine Kerk (Dr. Aletta Jacobslaan 9). Sinds twee jaar componeert deze Voorhouter zijn eigen nummers op de piano, die voortvloeien uit verschillende emoties die in het leven voorbij komen. Onlangs heeft Kees Jan een aantal nummers uitgebracht op Spotify en andere muziekdiensten. Tijdens dit Oranjeconcert speelt hij eigen nummers, gecombineerd met bekende 'oranje melodieën'. De zaal gaat open om 19.30 uur, het concert start om 20.00 uur. De toegang is gratis.


Gekiekt met Koningsdag

Redactie n Na de succesvolle oproep voor foto's van het 72ste Bloemencorso Bollenstreek, staat het volgende feest alweer voor de deur. Op zaterdag 27 april vieren we in Voorhout, Sassenheim en Warmond de verjaardag van de koning met spelletjes, optredens en bakwedstrijden. Ook hier zijn natuurlijk veel leuke, verrassende foto's te maken. De redactie wil volgende week, net als na het Bloemencorso, weer een pagina vullen met de mooiste bijdrages van lezers.

Ook uw koningsdagfoto's in de krant? Stuur uw foto's dan voor maandag 29 april 14.00 uur naar redactie@deteylinger.nl. Vergeet niet uw naam te vermelden en wat er op de foto te zien is!