Voorzitter Anne Scheltes overhandigt symbolisch het nieuwe programmaboekje aan wethouder Arno van Kempen.
Voorzitter Anne Scheltes overhandigt symbolisch het nieuwe programmaboekje aan wethouder Arno van Kempen. Foto: Piet van Kampen

'Jullie hebben steeds fraaie programma's in de theaters'

Warmond n 'Cultuur verbindt en geeft het leven kleur!' Het is de eerste regel van het voorwoord door voorzitter Anne Scheltes in het programmaboekje, dat op vrijdag 3 mei in Het Trefpunt werd gepresenteerd. Wethouder Arno van Kempen ontving het eerste exemplaar, met daarin ook informatie over het 't Onderdak in Sassenheim, uit handen van de preses.

Door Piet van Kampen

Dat de voorzitter het woord kleur gebruikt kan worden gezien in de context van een kleurrijke mix van optredens. Cabaret en muziek in verschillende vormen. Bekende namen zoals Henk Poort, Viggo Waas, Martijn Koning en Sjaak Bral zullen weer veel publiek naar het theater trekken Ook de liefhebbers van show klassiek komen aan hun trekken en ook de kinderen worden niet vergeten.

Kortom, er is voor elk wat wils gearrangeerd door de vrijwilligers, die door Anne Scheltes de loftrompet werd gestoken voor hun vele uren die zij eraan hebben besteed. Ook blikte zij terug op het afgelopen jaren waarin de voorstellingen goed werden bezocht en er met een positief resultaat werd afgesloten.

Zij kondigde ook het nieuwtje aan dat de Kunstweek nu onder de Stichting Theater Het Trefpunt valt en dat diverse activiteiten elkaar zullen verbinden. Ook op het gebied van theater had zij een nieuwtje in petto: stand-up Ccmedy. Een nieuwe vorm van theater die in ons land steeds populairder wordt: Nieuwsgierig? Kom dan naar een van deze drie avonden,

Trots

Wethouder van Kempen: "Ik moet terugdenken aan onze eerste gesprekken om het tekort op te lossen. Het is goed om te horen wat jullie nu kunnen presenteren en daar ben ik trots op. Het was ook een wens om in samenwerking met theater 't Onderdak in Sassenheim een gezamenlijk programmaboekje uit te brengen. Ik ben blij met de ontwikkeling en er staat hier een gezond theater en jullie hebben steeds fraaie programma's' waren de lovende woorden van de bewindsman. Een mooie opsteker."

Kijk voor het complete programma 2019-2020 op www.theaterhettrefpunt.nl, ook voor de vroegboekkortingen.