Afbeelding
Foto: pr.

Tributes en comedy in nieuw seizoen 't Onderdak

Sassenheim n Bij Theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) staat het programma in 2019-2020 in het teken van tribute bands, cabaret en films. Ook artiesten uit eigen dorp krijgen een podium.

De presentatie van het nieuwe theaterprogramma was op vrijdagavond 3 mei, gelijktijdig met die van Het Trefpunt in Warmond. Niet zonder reden, want voor het eerst in jaren geven de beide theaters weer één boekje uit met daarin zowel de programma's uit Warmond als Sassenheim. Een samenwerking om nog meer theaterliefhebbers in Teylingen te kunnen bereiken.

In Sassenheim kreeg de presentatie een magisch moment. Voorzitter Albert Olthof werd door illusionist Winfried tevoorschijn getoverd, waarna de voorzitter het eerste programmaboekje overhandigde aan sponsor Vincent Geljon van Blue Boat Company (op de foto).

Van Dik Hout en Johnny Cash

Het wordt een bijzonder seizoen. Het is theater 't Onderdak gelukt de Nederlandse topband Van Dik Hout te contracteren. Maar er is nog erg veel meer. Inspelend op de huidige populariteit van tribute bands wordt het seizoen geopend met de Fleetwood Mac Tribute van the Cosmic Carnival. Later in het seizoen ook tributes aan Johnny Cash en CCR. Ook Rapalje komt weer naar Sassenheim.

Maar ook de eigen roots verloochent theater 't Onderdak niet: Leonie Meijer met haar nieuwe show, Pam MacBeth met haar onweerstaanbare country en een voorstelling van Gé Reinders en Adest Brass. En, terug van weggeweest: klassiek op zondagmiddag met Feia Hulsbergen. Natuurlijk is er ook weer volop cabaret met onder meer Katinka Polderman, de Paul van Vliet academie, LOS en – altijd een topper – Vuile Huichelaar. Er zijn uiteraard jeugdvoorstellingen en ook twee bijzondere toneelvoorstellingen: Heel Holland Lacht met Arjan van Bavel en Gare de Lyon met Bartho Braat. Ook het filmprogramma is terug te vinden: achttien kwaliteitsfilms voor de prijs van 5 euro per voorstelling. De passe-partout voor alle filmvoorstellingen blijft slechts 45 euro voor 18 filmvoorstellingen.

Tot 1 juli geldt de vroegboekkorting. Ongeacht het aantal kaarten: tot deze datum altijd een korting op de ticketprijs. De kaarten worden toebedeeld op volgorde van binnenkomst. Reserveren van kaarten kan via www.hetonderdak.nl of telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 10-10.30 uur via 0252-225874.