Senioren sluiten seizoen af

Voorhout n Seniorenvereniging Teylingen, afdeling Voorhout, sluit op dinsdag 28 mei het seizoen af met een optreden van het zangduo Peter en Anja, The Dutch Vocals, uit Volendam.

Zij brengen zowel meezingers, popmuziek, licht klassieke nummers en romantische songs en weten hun toehoorders tot het laatst te boeien. De seniorenmiddag begint om 14.00 uur en is in de De Verdieping (Dr. Aletta Jacobslaan 1). De inloop vanaf 13.30 uur, de toegang is gratis.

Overigens betekent de seizoenafsluiting niet dat er in de zomer niets meer georganiseerd wordt. Het klaverjassen en sjoelen gaat gedurende de zomermaanden gewoon door in De Verdieping. Elke dinsdagmiddag kunnen senioren klaverjassen en sjoelen. Tevens is er een zomerprogramma samengesteld waarin activiteiten als fietstochten, stadsbezoek en vaartochten zijn opgenomen. Het zomerprogrammaboekje wordt eind mei bij de leden bezorgd.


Op papier

Warmond n Zoals ieder jaar is deze periode het thema 'papier' in Galerie de Pomp. Dertien exposanten tonen tot 12 juni hun werk: Ricarda Zielonka (collages gemengde techniek), Silvia ter Kley (fijn naaldwerk op papier), Annet van 't Wout (papieren sculpturen), Anneke Janszen (veelzijdig in papier), Angelique v.d. Valk (papier in teken van natuur), Veldhorst (monochrome reliëfs papier), Caroline Stam (afdruk op handgeschept papier), Annette Slothouber (impressie Mediterraan op papier), Katinka van Haren (beheerste beweging papier), Anette v.h. Erve (boekvouwkunst papier), Jetty Ouwendijk (papier-maché), Miriam Ooms (bewerkt papier) en Conny Lahnstein (papier Art). De papiermarkt is op maandag 10 juni van 11.00 tot 16.00 uur rond het pleintje bij de pomp.