Adest Musica bij jubileum DVS

REGIO n De Jubileum Taptoe Katwijk is op zaterdag 29 juni op Sportpark De Krom. Het is een van de hoogtepunten in het feestelijke jaar voor de Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk, die de 65e verjaardag opluistert met een taptoe. Naast DVS en enkele landelijke toppers kunnen bezoekers ook de nieuwe show van Adest Musica uit Sassenheim komen bekijken.

Naast de drie orkesten van DVS (de Marchingband, de Junioren en DVS on Stage) komen ook K&G uit Leiden, Adest Musica uit Sassenheim en Flora Band uit Rijnsburg. Allemaal vergezeld door hun bekende jeugdorkesten. Alderik van Duijn, bandmanager van DVS: "De eerste taptoes van het nieuwe seizoen zijn achter de rug en alle toporkesten maken een geweldige indruk. In Voorhout maakten we kennis met de nieuwe show van Adest Musica 'Stairway to Heaven' die zeer goed werd ontvangen.''

Toeschouwers

Meer dan 1.000 toeschouwers hebben al een kaartje kunnen bemachtigen. Het aantal zitplaatsen op de hoofdtribunes zijn nog maar beperkt beschikbaar dus adviseert Van Duijn om snel te handelen: "Natuurlijk zijn er ook mensen die liever een staanplaats willen. We adviseren dan toch om nu alvast te bestellen omdat de tickets voor staanplaatsen en zittribune achter op de dag zelf 2,50 euro duurder zijn en bovendien kun je zo ook een eventuele wachtrij voorkomen. Voor rolstoelgebruikers is voor tien euro een speciale plek op het veld. De verzorging op het sportpark in handen van de mensen van VV Katwijk, zij zorgen dat de toeschouwers aan niets zal ontbreken!"

Kaartverkoop

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de webshop van DVS: www.webshop.dvskatwijk.nl. De hoofdtribune onoverdekt kost 12,50 euro, de zittribune achterzijde kost 7,50 euro, de staantribune kost 5,00 euro. Aan de kassa op 29 juni zijn de kaarten 2,50 euro duurder. Rolstoelgebruikers en bedrijven kunnen zich aanmelden via prf@dvskatwijk.nl.