Afbeelding
Foto:

n Eerste Korenfestival: prachtige dag met mooie herinneringen

Voorhout n "Zaterdag 25 mei 2019 gaat de boeken in als een bijzondere dag voor Popkoor Goed Gestemd." Voorzitter Yvonne Jongeleen blikt terug op een geslaagde eerste editie van het Korenfestival in Voorhout.

Na de opening door zangeres Laura Beekman, traden tien koren afwisselend van elkaar op. In de Kleine Kerk, de Bartholomeuskerk, Cheers en op het Kerkplein klonken bekende en minder bekende nummers. Het publiek genoot van de verschillende optredens.

Positieve reacties

Jongeleen: "We hebben veel positieve reacties gehad. En mede door de enthousiaste inzet van alle deelnemende koren, alle prachtige arrangementen van Queen's Love of my life en de inzet van vele vrijwilligers is het een prachtige dag geworden met mooie herinneringen."

Donaties van fondsen

Popkoor Goed Gestemd heeft het eerste festival kunnen organiseren dankzij bijdrages van verschillende fondsen. Aan het begin van de middag ontvangen ze cheques van het Jacoba van Beierenfonds (1.500 euro), Fonds1818 (1250 euro), Prins Bernhard Cultuurfonds (3.800 euro), Het Rabobank Coƶperatie Fonds (2.000 euro) en Stichting Kringloop Herenstraat 63 (2.000 euro).