Gospelkoor Soul2Soul zingt in de openlucht

Sassenheim/Kaag n Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim zingt op zondag 9 juni op Kaageiland, tijdens een openluchtviering achter De Stal bij het Labyrinth. De Protestantse gemeente Kaag en de Rooms-Katholieke parochie Buitenkaag/Abbenes organiseren deze oecumenische dienst met als thema: ‘Als het hart wordt geraakt’. Voorgangers zijn pastoor K. van Lent en dominee I. Padmos. Soul2Soul start voor aanvang en en laat zich tijdens het uur uitgebreid horen.

De locatie is vlakbij de pont. In verband met de pinksterdrukte op het eiland wordt geadviseerd om de auto op de vaste wal te parkeren.

De Stal is te vinden aan Julianalaan 13A 2159 LB De Kaag. De viering begint om 10.00 uur Voor meer informatie over het koor, kijk op www.gospelkoor-soul2soul.nl.


Inschrijven voor 22ste Truckrun

Regio n Tijdens de KattukBinse Truckrun op zaterdag 24 augustus rijden mensen met een verstandelijke beperking mee in de grote optocht van vrachtwagens. Veel mensen staan langs de route te zwaaien, deelnemers weten de claxon regelmatig te vinden. De organisatie is op zoek naar chauffeurs van vrachtwagens. Zij kunnen zich tot en met 13 juni inschrijven en horen uiterlijk 30 juni of ze zijn ingeloot. Inschrijven gaat nu digitaal via www.oranjeverenigingkatwijk.nl en vul het formulier in. Voor vragen, bel naar Jan van den Berg op 071-4031589.

De inschrijvingen voor de deelnemers met een verstandelijke beperking gaan via Jan van der Bent. Hij is te bereiken op 071-4024189. Bijrijders kunnen ook een inschrijfformulier via www.oranjeverenigingkatwijk.nl downloaden.


Textiel te zien in De Pomp

Warmond n Bij Galerie de Pomp is binnenkort de tentoonstelling 'Textiel' te zien. Van 13 juni tot en met 7 juli exposeren tien kunstenaars hun werken: Miriam Ooms - kleuren met organza, Liesbeth Hensels - keramiek met toevoeging, Heide Ochsner - vilt schilderijen, Winnie de Rooij - Poise, Mechel Ensing - kloskant, Nicoline Schuijt - werken met kralen op textiel, Ria Thelen - ideeën van vilt, Marnell van Zoelen - wandobjecten van hout en vilt, Coby Bus - zeefdruk en schilderijen op doek en Caroline Stam - speels borduurwerk.

De textielmarkt op het plein voor de galerie is op zondag 16 juni van 11.00 tot 16.00 uur. De curiosamarkt is op dezelfde locatie op zondag 7 juli.

De expositie is gratis te bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.