Afbeelding
Foto:

Inschrijving S'heim City Swim

zwemmen n De Inschrijving voor de Sassenheim City Swim 2019 opent vrijdag 14 juni.

Dit open-water-zwemevenement is zondag 25 augustus. Zwemmers van 8 tot 88 jaar kunnen zich inschrijven voor een leuke zwemtocht (geen wedstrijd) van 700 meter vanaf het Oude Zwembad naar het Voorhavenkwartier.

De echte sportievelingen (vanaf 13 jaar) starten daarna voor een open-water-zwemtocht (ook geen wedstrijd) van 3.000 meter die start en eindigt in het Voorhavenkwartier. Voor beide tochten geldt een maximaal aantal deelnemers van 100 zwemmers. Deelname kost 5,50 euro per persoon.


Teylingen uitgeschakeld in nacompetitie

voetbal n Teylingen is in de eerste ronde van de nacompetitie uitgeschakeld op bezoek bij Groeneweg. Bij rust stonden de Sassenheimers nog met 0-1 voor, na de rust ging het mis en zo blijft Teylingen 2e Klasser in het volgende seizoen.

Teylingen startte met Vooijs als 'valse' rechtsbuiten en moest het opkomende gevaar van Groeneweg zien te bedwingen. Spits Jaap Zwetsloot en de Ridder zaten goed in de tang bij de laatste linie van Groeneweg.

Met Mark van der Vlugt en Niels Rodenburg achter hen, moest er vooral diepte gemaakt worden. Na de rust stond de organisatie direct niet goed aan Teylingen kant en Mike Karremans profiteerde hiervan, vanuit de rebound. Hierna was het spel eerder spannend, dan kwalitatief hoogstaand. Teylingen ging opportunistisch spelen en dat leverde geen kansen meer op en zo was het nacompetitie avontuur alweer over voor het goed en wel begonnen was. Er mag teruggekeken worden op een goed seizoen, met een 3e plek in de einddrankschikking en een team wat herkenbaar voetbal op de mat heeft gelegd.