Van links naar rechts: Ria en John van Dijk met kleinkinderen en Bert & Jeannette Vrolijk
Van links naar rechts: Ria en John van Dijk met kleinkinderen en Bert & Jeannette Vrolijk Foto:

Leden van Verdienste bij Foreholte

Teylingen n Na afloop van het Jan Schrama Toernooi (10 juni) zijn Bert Vrolijk en John van Dijk benoemd tot Lid van Verdienste.

Beide heren hebben een lange staat van dienst als vrijwilliger binnen Foreholte. De voorzitter van het Jan Schrama Toernooi Theo van Werkhoven sprak zijn dank uit aan vrijwilligers die het wederom mogelijk hebben gemaakt om de negende editie van het Jan Schrama Toernooi tot een succes te maken en sprak zijn hoop uit dat nu een (groot) deel van de commissie afzwaait er nieuwe mensen gaan opstaan. Voorzitter Rogier Hoeijmans beloofde dat er zeker een vervolg komt op dit fantastische toernooi en in overleg zal bepalen op welke condities dat zal gaan zijn. Als laatst sprak hij zijn waardering uit voor Vrolijk en Van Dijk welke hij namens het bestuur benoemde tot Lid van Verdienste.

Vrolijk begon als voetbalvader in '91 als leider bij zijn oudste zoon. Daarnaast was hij trainer. Vanaf 1997 tot 2007 zat Bert in het jeugdbestuur. Bij het verlaten van het jeugdbestuur werd het bekende kerstzaalvoetbaltoernooi naar hem vernoemd. Vanaf het begin is hij betrokken in de organisatie van het Jan Schrama Toernooi en gaf de eerste aanzet voor de vrijwilligerscommissie.

Van Dijk zette zijn eerste stapjes op de Elsgeest als kind van 6 jaar. Hij heeft alle teams doorlopen waaronder ook het eerste elftal. Na zijn actieve loopbaan als voetballer is John betrokken gebleven bij Foreholte als leider en trainer van zijn zoon. Daarnaast heeft Van Dijk ruim tien jaar in het jeugdbestuur gezeten en heeft hij een eigen leden- en wedstrijdregistratiesysteem ontworpen. Voor het Jan Schrama Toernooi heeft hij het toernooiprogrammatuur gemaakt dat nog steeds wordt gebruikt. | Foto: vlnr Ria en John van Dijk met kleinkinderen en Bert en Jeannette Vrolijk


Orgelconcert in Pancratius

muziek n Matthijs Breukhoven geeft zaterdag 22 juni een orgelconcert in de Pancratiuskerk in Sassenheim.

Breukhoven (1992) volgde lessen bij gerenommeerde organisten in binnen- en buitenland. Sinds september 2014 studeert Matthijs hoofdvak orgel aan het Rotterdams Conservatorium. Hij volgde tal van masterclasses bij organisten van naam en faam. De organist gaf eerder concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Australiƫ.

Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is gratis.