Afbeelding
Foto: pr.

Zomerconcert Adest Musica

Sassenheim n Als afsluiting van het voorseizoen is op zaterdag 6 juli een zomeravondconcert van Adest Musica in Park Rusthoff. Een gratis optreden met een informeel karakter. Bezoekers nemen zelf een kleedje, stoeltje of krukje mee.

Park Rusthoff is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur wordt het concert geopend. Vanaf 19.30 uur trakteren de muzikanten van de Mini Kids, de Aspiranten, Adest Brass, de Jeugdband en de Drum- en Showband de bezoekers op een prachtig muzikaal spektakel.

Ook zal tijdens dit concert de Jeugdband gepresenteerd worden in de nieuwe kleding. Dankzij diverse donaties, onder andere door de Kringloopwinkel in Voorhout, kon de Jeugdband in nieuwe uniformjassen worden gestoken. De toegang is gratis en tijdens het concert is een bar aanwezig in het park.


Singing Stars speelt familiemusical

Voorhout n Musicalvereniging Singing Stars sluit het cursusjaar af met een spetterende familiemusical waarin maar liefst zeven sprookjes van Hans Christian Andersen op hilarische wijze vermengd en aan elkaar verbonden worden. Alle 120 leerlingen tussen 4 en 21 jaar spelen mee in de drie voorstellingen op zaterdag 6 en zondag 7 juli in Theater De Muze in Noordwijk. Het script van de musical is geschreven door Barthel van Lint en de muziek door Jan-Willem Hoekstra. Op zaterdag 6 juli is er een voorstelling om 19.30 uur en op zondag 7 juli zijn er twee voorstellingen; om 11.00 uur en om 15.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via singingstars@live.nl.


Laatste kans expositie                 St. Cecilia

Voorhout n Voor het 100-jarig bestaan is in de tentoonstellingsruimte van de Historische Kring Voorhout een overzicht gemaakt van een eeuw muziekvereniging St. Cecilia. Historicus én musicus André van Noort heeft de expositie vorm gegeven. Door middel van foto's, krantknipsels, uniformen en andere spullen krijgt de bezoeker een mooi beeld van de rijke geschiedenis van de muziekvereniging én van Voorhout. Op zaterdag 6 juli is de expositie voor de laatste keer te zien zijn. De HKV-ruimte aan de Bonenkruidstraat 13 is open van 10.30 tot 12.30 uur. André van Noort en HKV-vrijwilligers zullen bezoekers rondleiden.