Met een klap op de trom geeft wethouder Rob ten Boden het startsein voor de laatste Adest Musica vriendenactie. | Foto: pr.
Met een klap op de trom geeft wethouder Rob ten Boden het startsein voor de laatste Adest Musica vriendenactie. | Foto: pr. Foto:

Zestig nieuwe vrienden voor Adest Musica

SASSENHEIM n Adest Musica heeft op dinsdag 2 juli een vriendenactie in de omgeving Teijlingerlaan gehouden. De omgeving was de laatste wijk die nog bezocht moest worden. Wederom was de actie een groot succes. Aan het eind van de avond konden zestig nieuwe vrienden worden verwelkomd en de verwachting is dat in de loop van de week het aantal nog toeneemt.

Wethouder Rob ten Boden heeft voorafgaande aan de rondgang door de Teijlingerlaan de aftrap voor de laatste vriendenactie gegeven. Hij had lovende woorden voor de actie die Adest Musica al drie jaar doet en benadrukte het belang van vriendenacties voor verenigingen. Adest geeft een goed voorbeeld hoe bewoners van Teylingen te binden aan de vereniging. Ten Boden gaf aan dat meer verenigingen langs de deuren zouden moeten gaan om bekendheid te geven aan hun vereniging.

definitieve eindstand

Voorzitter Wim van Vliet is blij met deze nieuwe vrienden: "Prachtig resultaat, het was een mooie avond. Waar we aanbelden, kregen we alleen maar waardering voor onze muziekvereniging. In de afgelopen jaren hebben we inmiddels 430 vrienden gekregen. De komende week kunnen we de definitieve eindstand van de actie opmaken."