Afbeelding
Foto:

Matthiaskoor in Warmond zoekt dirigent

warmond n De huidige dirigent van het Matthiaskoor, de heer Marinus Links, heeft te kennen gegeven het wat rustiger aan te willen doen en heeft derhalve met ingang van het zomerreces het koor verlaten.

het bestuur betreurt dit ten zeerste, temeer, daar hij het koor in de acht jaren dat hij aan het koor verbonden was, ons naar een hoger niveau heeft gebracht. Desondanks hebben zij uiteraard volledig begrip voor zijn besluit.

Rouw en trouw
Het Matthiaskoor is een rouw- en trouwkoor, hebben derhalve onverwachte optredens, behoudens enkele jaarlijks terugkerende muzikale begeleiding van vieringen in de kerk. De repetities zijn tot nu toe op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Het koor bestaat uit een 20-tal leden. Het bestuur doet hierbij een oproep aan dirigenten, die nog de tijdsruimte hebben om deze functie bij ons te vervullen om zich te melden bij het secretariaat: Telefoon: 0252-729974 of per e-mail: nethhoek@ziggo.nl.


Voetbalkamp RKVV Sassenheim warm maar leuk

sassenheim n Traditioneel in de eerste week van de grote vakantie vertrokt de jeugd van RKVV Teylingen voor haar jaarlijkse voetbalkamp. Dit jaar bezocht de groep De Bosrand in Hellendoorn.

De warmte speelde het kamp wel parten. In het begin van de week kon het geplande programma nog gedraaid worden met veel voetbal, bosspelen en een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Daarna was het ook in Hellendoorn veel te warm en werd het programma aangepast met een bezoek aan een bosmeer, het zwembad en op de locatie heel veel waterspellen. Moe maar voldaan keerde de groep op vrijdag terug in Sassenheim van een warm, maar leuk en en succesvol jeugdkamp. De vereniging kijkt nu alweer uit naar volgend jaar!