Jongerenwerk Welzijnskwartier Voorhout verhuist de tienermiddag vanaf september naar de donderdag. De nieuwe activiteiten voor 10-14 jaar gaan vanaf september weer van start. | Foto: PR
Jongerenwerk Welzijnskwartier Voorhout verhuist de tienermiddag vanaf september naar de donderdag. De nieuwe activiteiten voor 10-14 jaar gaan vanaf september weer van start. | Foto: PR Foto:

Tienertalent

VOORHOUT n Bij Jongerenwerk Welzijnskwartier in Ex-Voto staat elke donderdagmiddag van 15:30 tot 18:00 weer van alles op het programma. Een real-life versie van 'Wie is het?' op 5 september plaatsvinden. Op 12 september wordt is een 'Ping-pong & badminton wedstrijd', waarbij er een leuke prijs valt te winnen. Op 19 september zal Haley van der Veldt met de tieners aan de slag gaan met het maken van eigen songteksten. Dit doet zij vanuit haar eigen nieuwe bedrijf, genaamd 'Art of Lyricz'. Als afsluiting van de maand zullen de tieners op 26 september laten zien wat zij de week ervoor hebben gemaakt tijdens een ware talentshow, genaamd het 'Ex-Voto-Vision Songfestival'. Wie zich in wil schrijven, kan terecht bij Niels Krijgsman van het Welzijnskwartier, te bereiken via nielskrijgsman@welzijnskwartier.nl of via Facebook en/of instagram 'Jongerenwerkteylingen'.