Oldtimerfestival Park Rusthoff op 1 september

sassenheim n Van 12.00-16.30 uur zullen op die dag vele oldtimers (auto's, motoren, bromfietsen, tractoren en diverse andere bijzondere voertuigen) te bewonderen zijn en staan er in het park allerhande kraampjes die iets te maken hebben met oldtimers.

Er zullen weer een aantal oude brandweerwagens te zien zijn die weer spuitdemonstraties geven en bijzonder dit jaar is een echte smidse die op kolenvuur het ijzer smeedt. Naast de inmiddels bekende oude NZH bus waarmee bezoekers gratis een ritje kunnen maken is er een speciale attractie: de "kamfibie",een auto die is omgebouwd tot camper die ook nog kan varen! In een speciaal festivalboekje dat iedere bezoeker en deelnemer krijgt uitgereikt staan naast de routes voor auto's en brommers leuke interviews met eigenaren van oud Sassemse bedrijven. Vanaf de J.P. Gouverneurlaan en het Boschplein start om 13 uur een rit voor oldtimer auto's en brommers (13.30u) door de regio, na de rit worden de auto's opgesteld in de Hoofdstraat en het Boschplein waar ze bewonderd kunnen worden terwijl de brommers een plekje krijgen bij de hoofdingang van het park.
Zowel voor staanplaatsen in het park als voor deelname aan de auto- en brommerrit kan nog ingeschreven via de website www. Parkrusthoff.nl of www.otf-sassenheim.nl. Voor meer informatie: oldtimerrusthoff@gmail.com.