Fien Duivenvoorden wint Zomerbridge-competitie 2019. | Foto: PR
Fien Duivenvoorden wint Zomerbridge-competitie 2019. | Foto: PR Foto:

Zomerkampioen De Wasbeek

sassenheim n Na een spannende competitie heeft Fien Duivenvoorden met een gemiddelde van ruim 60% de hoogste score behaald op de Zomerbridgecompetitie van Bridgeclub De Wasbeek.

Zij is daarvoor op 19 augustus gehuldigd met een woordje van de voorzitter Gé Meskers (links op de foto) en kreeg een boeket bloemen, een fraaie oorkonde en een verdiend applaus van de aanwezigen. De jaarlijks gehouden Zomerbridgecompetitie stond niet alleen open voor de eigen leden maar ook voor thuisbridgers en leden van andere verengingen. In totaal hebben er over 10 competitieavonden 146 spelers aan het toernooi meegedaan. Bridgeclub De Wasbeek heeft haar onderkomen in de Tuinzaal van de Bernardus. Vanaf maandag 2 en woensdag 4 september wordt gestart met de eerste avonden van de clubcompetities seizoen 2019-2020. Mocht U interesse hebben om in een gezellige sfeer en prettige omgeving mee te willen spelen, dan kunt U zich hiervoor nog aanmelden. Dat kan per e-mail naar: bridgeclub.de.wasbeek@ziggo.nl of bij Sjaak van Kesteren, telefoonnr. 0252-412429. Op verzoek kunnen we waarschijnlijk ook een bridgepartner voor U vinden.


Collecteweek

voorhout n De jaarlijkse collecte voor de Kankerbestrijding is dit jaar van 1 tot en met 8 september. In Voorhout gaan 110 collectanten langs de deuren. Stel hen niet teleur en geef gul voor dit goede doel. Want laten we hopen dat deze ziekte ooit wordt bedwongen.

Alvast Bedankt!

mevr. Ems Raijmans