| Foto: Danielle Kwaaitaal
| Foto: Danielle Kwaaitaal Foto:

Lekker belangrijk...

Sassenheim n 'Lekker belangrijk' is de titel van de gezinsdienst op 1 september in de Havenkerk.

Entertainer Elmar Hofstee brengt het evangelie in een verbazingwekkend jasje. Deze gezinsdienst staat bol van interactie en entertainment en begint om 10.00 uur. Naast actief te zijn als commercieel goochelaar richt Elmar zich regelmatig tot christelijke gemeenten met een aansprekende voorstelling en een Bijbelse boodschap. De Havenkerk staat op de hoek Kerklaan/Bijweglaan. Entree is gratis. Wel is er een mogelijkheid om een donatie te doen.


Viggo Waas voorspelt

WARMOND n Cabaretier Viggo Waas opent met De Meestervoorspeller op vrijdag 20 september het nieuwe seizoen van theater Het Trefpunt (Herenweg 80 Warmond).

De veelzijdige Waas heeft er reeds een imposante carrière op zitten. Zo speelde hij bij cabaretgroep NUHR, was hij te zien op toneel en televisie en te beluisteren op de radio. Jarenlang deed hij bij dit laatste medium voorspellingen bij Evers Staat Op, tegenwoordig doet hij dat iedere maandag bij Mattie & Marieke. Dan voorspelt hij de aanstaande sportuitslagen. Zijn derde soloprogramma borduurt op dit succes voort. Maar de avond is meer dan dat. Want is de voorspeller een allesziener? En welke gedaante neemt hij aan? Voorspelt hij de toekomst of kijkt hij juist terug… naar zichzelf. Allerminst voorspelbaar dus. De try-out begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 18,00 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).