Niet alleen de grote mensen staken de handen uit de mouwen...| Foto: PR
Niet alleen de grote mensen staken de handen uit de mouwen...| Foto: PR Foto:

Sonate 1.0 viert burendag

Voorhout n Zaterdag 28 september staken de buren van de Narcis en Iris in Voorhout de handen uit de mouwen om de speeltuin in de straat verder te verfraaien.

Terwijl de papa's en mama's hun handen uit de mouwen staken en een speelbank plaatsten, konden de kinderen lekker springen in het springkussen dat deze dag in de speeltuin stond opgesteld. Voor koffie met wat lekkers werd natuurlijk ook gezorgd zodat naast hard werken en spelen er ook nog tijd was om even bij te kletsen. Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Deze dag in Sonate werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Teylingen.


Kerstwandeling wint 2e ronde

teylingen n Het initiatief van de eerste Kerstwandeling op 22 december 2018 door het park Rusthoff in Sassenheim wint de tweede ronde van de Teylinger Prijs voor vrijwilligers. De Kerstwandeling werd georganiseerd door de werkgroep Kerstwandeling, een initiatief van de Jongerenraad van de Protestantse Gemeente Sassenheim en de Oranjevereniging Sassenheim. Kent u een onderscheidende activiteit binnen Teylingen die absoluut beloond moet worden? Kijk snel naar de voorwaarden en meld die activiteit aan met het aanmeldfomulier www.welzijnteylingen.nl. De sluitingsdatum is 31 oktober.