Rafaëlgroep

voorhout n De Rafaëlgroep Voorhout organiseert woensdag 9 oktober 2019 weer een bijeenkomst voor mensen die in hun naaste omgeving een dierbare verloren hebben. Deze middag zal het thema zijn: "Zoveel herinneringen". De bijeenkomst begint om 14.30 uur en wordt gehouden in de Roef naast de Bartholomeuskerk, Herenstraat 47 te Voorhout. Koffie en thee staan voor u klaar om 14.15 uur. Als u vragen heeft over de bijeenkomst of over de Rafaëlgroep Voorhout, kunt u bellen met: Lenny van Dam telef.nr.: 0252-230457 of Greet Hoek tel. 0252-216363. Als het vervoer voor u een probleem is, kan de organisatie u op 9 oktober ophalen.


Rozenkrans gebed

sassenheim n Oktober is Maria maand. In deze maand kunt u weer iedere donderdag de rozenkrans bidden in de Maria kapel van de St. Pancratius kerk in Sassenheim. De serie begint op 3 oktober om 19.00 uur en de deur is open vanaf 18:45 uur. De volgende data zijn 10, 17, 24 en 31 oktober. De gebeden zullen worden begeleid door de gebedsleider Aat van Kapel.


DJ workshop Jaimy Lorenzo         in Ex Voto

voorhout n Op woensdag 9, 16 en 23 oktober organiseert het jongerenwerk van Welzijnskwartier een beginners DJ workshop in jongerencentrum Ex Voto. Wil jij de nieuwe Martin Garrix of Armin van Buuren worden en ben je tussen de 10 en 14 jaar? Dan is dit echt iets voor jou! De workshop wordt gegeven door Jaimy Lorenzo. Jaimy zelf is zelf het lichtende voorbeeld van nieuw talent. Hij heeft namelijk al diverse optredens achter zijn naam staan, waaronder de Dancefair (jaarbeurs Utrecht) en heeft in het voorprogramma gestaan van Famke Louise. De workshop is van 15.00 tot 16.00 uur op aangegeven dagen. Kosten zijn € 7,50 voor de hele cursus. Te betalen bij aanvang van de activiteit. LET OP! wees er snel bij, want er is een gering aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij johanbraaksma@welzijnskwartier.nl of stuur een app naar 0636184030 met je naam, adres en telefoonnummer. Jongerencentrum Ex Voto is te vinden op de Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout. Voor meer informatie over onze activiteiten: www.ex-voto.nl.


Mantra zingen

voorhout n Op maandag 7 oktober is er van 19.30 tot 21.30 uur een matra-workshop onder leiding van Ellen Spaargaren en Saskia Azier in de kapel van De Roef (naast de Bartholomeuskerk in Voorhout). Een mantra is een enkel woord, een zin of soms een gedicht dat wordt gezongen om je gedachten tot rust te laten komen. Het zingen van mantra is een eenvoudige manier om te mediteren. Je wordt gedragen door de woorden die gezongen worden. Meer informatie en inschrijven: www.palliam.nl. De bijdrage is € 5,-.