Teylingen en Laakkwartier delen de punten

sassenheim n In een matig schouwspel heeft Teylingen een punt overgehouden in de confrontatie met Laakkwartier. In een wedstrijd waarin de Sassenheimers amper een kans wisten te creëren, maakte spits Sepehr Safi de 1-0 waarin Hafid Laari kort voor tijd de verdiende 1-1 wist binnen te tikken. Een terechte gelijkmaker, want deze wedstrijd verdiende geen winnaar.

Dat vond ook middenveld Dani Hoogkamer na afloop van de wedstrijd: ´De eerste helft was al heel mak van beide kanten, wat resulteerde in 0 kansen. De tweede helft was er in ieder geval meer strijd, maar zonder goed voetbal. De weersomstandigheden (regen en harde wind) maakte het ook erg lastig om te spelen. De 1-0 kort na rust kwam dan ook uit het niets en dit was met een beetje geluk." Teylingen, startend met dezelfde elf als vorige week, wisselde kort na rust twee keer. Dirk Zwetsloot en nieuwkomer el Ghamarti kwamen in de ploeg voor Sam Witkamp en Mike van der Zon. El Ghamarti, afkomstig uit Almere, liet zien over kwaliteiten te beschikken, maar grossierde gistermiddag in balverlies. De goal kwam kort voor de wissels tot stand uit een indirecte vrije trap die voor de voeten kwam van Safi en die alweer zijn vierde treffer liet aantekenen in twee wedstrijden. Laakkwartier drong aan sinds de 1-0 en in het slot van de wedstrijd was Laari attent bij een voorzet vanaf de zijkant. Volgende week speelt Teylingen wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Oliveo uit Pijnacker. Het is voor Teylingen te hopen dat Tim Gorter, die geblesseerd uitviel, snel weer terug zal keren. Op het oog zag het er niet best uit.

Billard artistique

Voorhout n Voormalig Nederlands kampioen kunststoten Rob Scholtes was door de BV Agnes uitgenodigd om zijn vaardigheden te komen vertonen. Ondanks een wat tegenvallende belangstelling konden de aanwezigen zich vergapen aan wat er zoal mogelijk is op een biljartlaken. Doorschiettrekstoten, zweepslagtrekstoten, zware kopstoten (bij deze sport is dat niet strafbaar), je kon het zo gek niet bedenken of het kwam voorbij. Ondanks dat Scholtes al vele jaren niet meer actief is in deze discipline wist hij zijn gehoor te boeien door voorafgaand aan de te maken carambole uitleg te geven hoe de ballen moesten lopen, wat voor de meesten al te ingewikkeld was. Het was in ieder geval een activiteit die voor herhaling vatbaar is.