Het was gezellig in Graaf Jan. | Foto: PR
Het was gezellig in Graaf Jan. | Foto: PR Foto:

Gasten Zonnebloem Sassenheim genieten van diner

sassenheim n Gasten en medewerkers van de afdeling Sassenheim van de Zonnebloem waren afgelopen donderdag te gast bij Grand Café Graaf Jan, voor het diner dat inmiddels een traditie voor de oktobermaand is geworden.

Voor dit uitje was wederom veel belangstelling. Een deel van het restaurant was exclusief beschikbaar voor de 38 gasten en een aantal medewerkers. De mooi gedekte tafels nodigden uit om plaats te nemen. Er werd gestart met een aperitief, waarna iedereen de keuze kon aangeven voor het voor- en hoofdgerecht in het driegangendiner. Er werd gesmuld van het geserveerde, gecombineerd met een lekker drankje. Dat men het naar de zin had was te merken aan het gezellige gepraat en gelach. Het diner werd afgesloten met een grand dessert. Na de laatste hapjes werd tot slot nog een kopje koffie of thee geserveerd. Er werd nog lang nagepraat, waarbij mag worden geconcludeerd dat het weer een geslaagde activiteit is geweest.

Er wordt uitgekeken naar de volgende activiteit, de Sinterklaas bingomiddag, want Sint en zijn Pieten hebben hun komst aangekondigd. Ze zullen op donderdagmiddag 28 november een bezoekje brengen aan de gasten van de afdeling, eveneens in Grand Café Graaf Jan. Vele gasten hebben zich hiervoor al aangemeld. Geïnteresseerden kunnen dit tot 20 november aangeven bij de secretaris Gerard van der Horst (0252 214759).
Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Wel zal tijdens de middag een vrijwillige bijdrage worden gevraagd om een deel van de kosten te kunnen dekken. Na aanmelding ontvangen alle gasten nog een schriftelijke bevestiging (en natuurlijk ook de gasten die al op de lijst staan).