Master Illusionist Winfried. | Foto: PR
Master Illusionist Winfried. | Foto: PR Foto:

Illusion 4 Kids in 't Onderdak

sassenheim n Illusionist Wilfried presenteert op zondag 27 oktober een show in Theater 't Onderdak met verdwijningen en verschijningen, gedachten lezen, zwevende tafels en nog veel meer, speciaal gemaakt voor de hele familie.

De master illusionist draait er zijn hand niet voor om .De bezoekers zullen gekluisterd op hun stoelen zitten en vol verbazing dit spektakel beleven en ervaren. Master Winfried komt uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten van dit moment. In de show zit ook een korte work-shop waarin Winfried de bezoekers enkele goocheltrucs zal leren. Een zeer verrassende ,leuke en gezellige middag voor de hele familie. Theater 't Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40a, Sassenheim. Aanvang 15.00 uur. Prijs volwassenen: € 12,00, prijs kinderen t/m 12 jaar: € 8,00.
Meer info: www.masterillusionist.nl.


Skir in de 2Wezen

sassenheim n Zondag 20 oktober staat de Leidse band Skir in café De Twee Wezen. Skir is een jonge pop-punkband die van oorsprong covers speelt maar nu ook druk is met eigen materiaal. De band bestaat uit Ruben Pichel (lead zang, gitaar), Robin Meijer (gitaar), Max Coenders (drums), en Gillis Van Mieghem (basgitaar). Invloeden zijn bands zoals Green Day, Foo Fighters en Linkin Park. Een te gekke show neerzetten is het doel van de band, kom deze Leidse poppunksensatie zien. Start is om 16.30 uur, Oude Haven 2, Sassenheim en de toegang is gratis.