E-meeting in Dorpskerk

sassenheim n Zondag 27 oktober om 10 uur bent u van harte welkom in de Dorpskerk te Sassenheim. In een oecumenische bijeenkomst kunt u deelnemen aan de E-Meeting. Het thema van de meeting is "De natuur, van verwondering naar bezinning." Net als in de Parkdienst geldt ook hier; iedereen mag meedoen. De E-Meeting is voor voor jong en oud. U wordt ontvangen met een kopje koffie en voor de kinderen is er limonade. U gaat bezig met het thema door te kijken naar video en filmbeelden. Er wordt gezongen, geluisterd, en u gaat met elkaar in gesprek. Er is inspirerende mooie muziek en een voordracht waarover de aanwezigen kunnen nadenken. U gaat ook creatief aan de slag terwijl je met anderen je verwondering en ervaringen kan delen. Kortom een bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie even afstand te nemen en energie op te doen. Na een uur bezinning en ontmoeting met anderen bent u weer helemaal klaar voor een nieuwe week waarbij u uiteraard uw ervaringen met iedereen kan delen.


Street art workshop

voorhout n Ben jij echt iemand die er van houdt om creatief bezig te zijn? Dan is dit echt iets voor jou!. Deze workshop zal gegeven worden door Street-artist Hugo van der Plas. Je gaat de komende 4 weken aan de slag met graffiti, verf en sjablonen. Je maakt 2 panelen voor het jongerencentrum. Uiteraard mag je ook je eigen paneel maken en deze mee naar huis nemen na afloop. De activiteit is voor 10 tot 14 jarigen en vindt plaats op woensdag 30 oktober, 6,13 en 20 november van 15:00 tot 16:00 uur. Kosten bedragen: € 7,50 (voor de gehele workshop). Te voldoen bij de eerste bijeenkomst. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar johanbraaksma@welzijnskwartier.nl of een app te sturen naar 0636184030. jongerencentrum Ex-Voto is gelegen aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout. Meer informatie is te vinden op www.ex-voto.nl


Feestelijk gedekte tafel bij Op Dreef

Sassenheim n Met het oog op de komende feestdagen legt de afdeling Curiosa de komende weken in Kringloopwinkel Op Dreef de nadruk op de feestelijk gedekte tafel. Er is een ruime keuze uit o.a. tafelkleden en servetten. Serviezen, dekschalen en vleesschalen , borden in alle maten en voor alle gangen. Zilver en verzilverd bestek van o.a. Gero, Zilmeta, Sola, etc. Messenleggers, opscheplepels, kandelaars, onderzetters van o.a. glas, glazen voor alle soorten dranken, karaffen, servetringen, botervloten, eierdopjes, etagères, ijsemmers en wijnkoelers. En…de gehele opbrengst gaat uitsluitend naar goede doelen en projecten. Kringloopwinkel Op Dreef, Kagerdreef 90 Sassenheim. Zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 13.30 tot 16.30 uur.