Je treft kaartleggers, paragnosten, transmediums, life coachenen andere disciplines.| Foto: PR
Je treft kaartleggers, paragnosten, transmediums, life coachenen andere disciplines.| Foto: PR Foto:

Spirituele Beurs met lezingen

sassenheim n Zondag 24 november kan je Mooyvision weer vinden in de mooie zaal in de Oude Tol.

De deelnemers willen je graag helpen met verbinding maken met jezelf en anderen en de zoektocht naar antwoorden die erg van belang kunnen zijn om volgende stappen te zetten. Ze kijken met je mee op gebied van liefde, werk, familieomstandigheden, etc. Op gezondheidsgebied doen zij echter geen uitspraken. Loop die dag rustig langs de diverse deelnemers, voel wie en welke discipline je aanspreekt, desnoods even een praatje maken met een deelnemer en dan beslissen wie bij je past om jou te helpen bij de gewenste vraag. Zo tref je op deze dag kaartleggers, paragnosten, transmediums, life coachen, naamanaliste, numerologe, sjamaan, handlezeres, bijenwastekenaars, waterlezeres, pendelaar,, healers en andere disciplines. Uiteraard is er ook een verkoopstand. Mildred Koster en haar man etaleren deze dag hun edelstenen, mineralen en spirituele hebbedingetjes.

Lezingen

De gehele dag door zijn er lezingen waar je gratis bij aanwezig kan zijn.
11.30-12.00-Trek een bijenwaskaart en Janneke Breedijk geeft jouw een korte verklaring.
12.00-12.45- Greet Vermeulen doet spontane helderziende waarnemingen.
12.45-13.30- Scherpe waarnemingen door Marcel de Jong
13.30-14.15-Korte naamanalyse op een bijzondere manier door Cora Leder.
14.15-15.00-Ken je brein, verbeter je leven, door Tony Rekelhoff
15.00-15.45-Intuitieve ontwikkeling met meditatie door Anna Eberlein.

Kortom een dag waarop veel te ontdekken en beleven is. De ervaring leert dat men het zalig vind om lange tijd aanwezig te zijn op de beurs vanwege uiteraard de prachtige groep deelnemers, interessante lezingen en de fijne sfeer. Daarbij kan je, zoals men bij onze beurzen gewent is, ook lunchen of iets drinken, in dit geval in het gezellige restaurant van de Oude Tol. Volop parkeermogelijkheden. De beurs is van 11.00 t/m 17.30 uur. Entree is 5 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Adres: De Oude Tol, Hoofdstraat 147 in Sassenheim. Voor verdere info:www.mooyvision.nl.


Evensong in Julianakerk

sassenheim n Op zondagmiddag 17 november zal er om 17.00 uur in de Julianakerk, Julianalaan 6 in Sassenheim een Evensong zijn: een vesper in de stijl van de Anglicaanse Kerk.

Zo'n viering heeft een vaste orde waarin een aantal teksten in elke Evensong terugkomt, zoals het Magnificat (de lofzang van Maria). Het koor 'Canticum Vocale' onder leiding van Ad de Joode zal zingen in deze viering en Anton Doornhein zal het orgel bespelen. Hendrik Betting is de voorganger. Het koor zingt Engelse liederen uit de traditie van de Evensong, de gemeente zingt Nederlandse liederen uit het Liedboek uit de Engelse traditie.
De Evensong is geen concert, maar het is voor muziekliefhebbers een genot zo'n muzikale eredienst bij te wonen.