Vita Cura maakt Teylingen groener met gratis bomen

teylingen n Gezondheidswinkel Vita Cura houdt van groen! Vita Cura houdt van Teylingen! Daarom geven wij 15 fruitbomen weg! Bovendien worden de bomen deze winter nog kosteloos vakkundig geplant door Heuzen Groen! Zodat we volgend voorjaar al kunnen genieten van een nog groenere gemeente!

(Fruit) bomen dragen bij aan een beter klimaat, geven schaduw, slaan CO2 op, verhogen de biodiversiteit, bergen water en verhogen de luchtkwaliteit. Bovendien bloeien ze prachtig in het voorjaar (wat weer ten goede komt van de bijen) en geven ze heerlijke vruchten in de zomer! Kortom, alleen maar voordelen! Vita Cura wil hier uiteraard graag haar steentje aan bij dragen. Samen maken we Teylingen nog groener en aangenamer!

Iedereen uit Teylingen en omgeving maakt kans op het winnen van een boom. Dit mag gewoon voor thuis zijn, maar denk ook bijvoorbeeld aan uw (sport) vereniging, buurttuin of waar dan ook. De keuze is uit appel, peer, kers of pruim en het betreft halfstam bomen. Deze zijn in principe voor elke tuin of plaats geschikt.

Kom voor een voorbeeld van de bomen naar de winkel, hier vindt u ook een inschrijfformulier en de voorwaarden. Op het inschrijfformulier is ook ruimte voor een motivatie, waarom juist รบ die boom zou willen winnen. Uit alle inzendingen zullen we half december 15 winnaars trekken die verblijdt worden met een boom. Deze zullen dan zo snel mogelijk op de door u gekozen plaats worden geplant.

Zo helpen we dus allemaal een handje mee om Teylingen en omgeving nog aangenamer en groener te maken!